HardwareJocuriTehnologie

Odyssey Neo G9 57 noul monitor de gaming de la Samsung

Odyssey Neo G9 57″ este noul monitor Dual UHD de gaming de la Samsung si este expus la Gamescom 2023 — cel mai mare eveniment dedicat jocurilor pe calculator, ce se desfășoară intre 23-27 august în Cologne, Germania si aici s-a anunțat ca noul monitor a intrat in faza de precomanda la nivel global.

Odyssey Neo G9 57″ este un monitor de gaming curbat super ultra-larg, cu un afișaj de 57 inch, raport de aspect 32:9, rezoluție Dual QHD (7.680 x 2.160), curbură 1000R și VESA DisplayHDR 1000.

Are un Rată de reîmprospătare de 240 Hz, timp de răspuns de 1 ms și tehnologie Quantum Matrix pentru un contrast și luminozitate mai bune. Puterea Quantum Mini-LED și HDR 1000 oferă niveluri uimitoare de acuratețe vizuală, definiție și luminozitate.

De asemenea, este compatibil cu AMD FreeSync Premium Pro și NVIDIA G-Sync Compatibil pentru jocuri fluide și fără blocare.

Vizualizare Monitor din spate
Vizualizare monitor fata

Tehnologia Quantum Matrix

Tehnologia Quantum Matrix

Tehnologia revoluționară Quantum Matrix, cu LED-uri Quantum Mini, creează luminozitate controlată și contrast îmbunătățit, pentru o definiție rafinată. 2.392 de zone locale de estompare se combină cu cele mai înalte niveluri de negru, de 12 biți, pentru a crea o calitate de neegalat a imaginii.

AMD FreeSync Premium Pro

Acțiune super-rapidă, fără întreruperi. Scenele de joc complexe și cu mișcare rapidă sunt proiectate fără probleme și fără tremur, cu AMD FreeSync Premium Pro, pentru a-ți spori avantajul competitiv.

Îmbunătățește spațiul din jurul ecranului tău. Cu tehnologia CoreSync, culorile jocului de pe ecran sunt mult mai vii si mai luminoase. Cu noul Core Lighting+, faci jocul de culori si luminozitate mult mai perfoemante.

Tehnologia CoreSync & Core Lighting+

Sa recapitulam caracteristicile cheie ale monitorului Dual UHD Odyssey Neo G9 57

  • Tehnologia Quantum Mini LED: Această tehnologie folosește LED-uri minuscule pentru a crea un contrast mai precis și mai precis.
  • Rata de reîmprospătare de 240 Hz: Aceasta oferă un joc fluid și fluid, chiar și în jocurile cu ritm rapid.
  • Timp de răspuns de 1 ms: Acest lucru asigură că imaginile sunt afișate instantaneu, fără întârziere sau fantomă.
  • VESA DisplayHDR 1000: Acesta oferă o luminozitate maximă de 1.000 de nit pentru imagini HDR uimitoare.
  • Compatibil AMD FreeSync Premium Pro și NVIDIA G-Sync: Aceste tehnologii ajută la eliminarea ruperii și bâlbâirii ecranului pentru o experiență de joc fără probleme.

Odyssey Neo G9 57″ este un monitor de gaming de ultimă generație care oferă o experiență de joc captivantă și fără lacrimi. Este perfect pentru jucătorii care solicită cea mai bună performanță posibilă.

În general, Odyssey Neo G9 57″ este o alegere excelentă pentru jucătorii care caută un monitor de gaming de ultimă generație iar Samsung nu ii va dezamagi, cu un afișaj ultra-larg și performanțe excelente.

Cu toate acestea, este important să fiți conștienți de dimensiunea și greutatea acestuia si nu in ultimul rând prețul.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker