AplicatiiTehnologie

Samsung Food aplicația din domeniu culinar lansata la IFA 2023

Samsung Food este o nouă aplicație de rețete și planuri de alimentație care a fost lansată la IFA 2023 si va oferi experiențe culinare complexe prin peste 160.000 de rețete disponibile in aplicație. Aplicația folosește inteligența artificială pentru a oferi recomandări personalizate de rețete și planuri de alimentație, bazate pe preferințele și obiceiurile utilizatorului.

Aplicația Samsung Food este tradusa in câteva limbi însă sunt informatii ca acestea vor fi extinse. Încă nu exista suport pentru limba romana. Actualmente sunt disponibile următoarele limbi:

engleză (SUA), engleză (Marea Britanie), germană, spaniolă (Spania), spaniolă (Mexic), franceză, italiană și coreeană.

Samsung Food folosește o baza de date extinsă a platformei inteligente de alimente Whisk, achiziționată de Samsung Next în 2019

Aplicația este disponibilă pentru descărcare pe dispozitive iOS și Android, în 104 țări.

Iată câteva dintre caracteristicile aplicației Samsung Food:

  • Descoperire de rețete: Aplicația oferă o varietate de rețete din întreaga lume, de la mâncăruri tradiționale la mâncăruri moderne. Utilizatorii pot găsi rețete după ingrediente, categorie, țară sau ocazie.
  • Recomandări personalizate: Aplicația folosește inteligența artificială pentru a oferi recomandări personalizate de rețete. Acest lucru se face pe baza preferințelor și obiceiurilor utilizatorului, cum ar fi ingredientele preferate, categoriile de rețete preferate și timpul de preparare.
  • Planuri de alimentație: Aplicația oferă planuri de alimentație personalizate, care pot fi folosite pentru a pierde în greutate, a câștiga în greutate sau a menține greutatea. Planurile de alimentație sunt create pe baza nevoilor nutriționale individuale ale utilizatorului.
  • Liste de cumpărături: Aplicația poate crea liste de cumpărături pe baza ingredientelor din rețetele salvate. Acest lucru ajută utilizatorii să se asigure că au la îndemână toate ingredientele necesare pentru a prepara o rețetă.

Aplicația Samsung Food este o resursă excelentă pentru persoanele care caută inspirație pentru a găti. Această aplicație este ușor de utilizat și oferă o varietate de rețete și planuri de alimentație personalizate.

Pentru a crea planuri zilnice de mese individualizate pentru utilizatori, aplicația face recomandări create de AI pe baza datelor utilizatorilor, preferințelor alimentare și specificul culinar preferat, permițând utilizatorilor să le adauge la planificatorul lor de mese.

Samsung Food permite utilizatorilor să își salveze rețetele in format digital ulterior se analizează rețetele, si le organizează pentru a crea liste de cumpărături folosind ingredientele rețetelor.

Iată câteva sfaturi pentru utilizarea aplicației Samsung Food:

  • Creați-vă un profil: Acest lucru vă va ajuta aplicația să vă ofere recomandări mai personalizate.
  • Salvați rețetele preferate: Acest lucru vă va permite să găsiți cu ușurință rețetele pe care le doriți să le încercați.
  • Creați liste de cumpărături: Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că aveți la îndemână toate ingredientele necesare pentru a prepara o rețetă.

Aplicația Samsung Food este o modalitate excelentă de a găti mâncăruri delicioase și sănătoase. Această aplicație este gratuită pentru descărcare și utilizare.

Samsung intenționează să integreze Samsung Health cu Samsung Food, astfel încât utilizatorii să primească sugestii pentru gestionarea dietei astfel cele 2 aplicatii sa lucreze impreuna pentru o stare de bine crescuta.

Sincronizarea perfectă a informațiilor precum IMC (Indicele de Masă Corporală) și consumul de calorii cu Samsung Food, îi va ajuta pe utilizatori să-și atingă obiectivele de sănătate și să mențină o dietă echilibrată.

Însă Samsung nu se oprește aici în 2024 încearcă folosind tehnologia Vision AI sa îmbunătățească aplicația Samsung Food astfel încât să recunoască ingredientele și rețetele pe baza de imagini astfel va putea să furnizeze detalii despre acestea, precum date despre valorile nutriționale.

Prin analizarea ingredientelor, se deschid optiuni nemăsurate una dintre ele este ca aplicația poate sa recomanda cele mai bune rețete, creând listă personalizate de cumpărături

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker