Telefoane

Samsung Galaxy AI aduce inteligenta artificiala in zona telefoanelor din 2024

Galaxy AI este o platformă de inteligență artificială dezvoltată de Samsung. Este integrată în o serie de dispozitive Galaxy, inclusiv smartphone-uri, tablete, smartwatch-uri și televizoare. Galaxy AI oferă o serie de funcții și servicii bazate pe inteligență artificială, cum ar fi:

  • Traducere live. Galaxy AI poate traduce în timp real între limbi diferite. Această funcție este utilă pentru comunicarea cu oameni din alte țări sau pentru a înțelege conținutul în alte limbi.
  • Asistentul personal. Galaxy AI poate fi utilizat pentru a controla dispozitivele Galaxy și pentru a efectua sarcini, cum ar fi setarea alarmelor sau crearea de memento-uri. Asistentul personal poate fi, de asemenea, utilizat pentru a obține informații, cum ar fi vremea sau știrile.
  • Camera îmbunătățită. Galaxy AI poate fi utilizat pentru a îmbunătăți calitatea fotografiilor și videoclipurilor. Această funcție poate fi utilizată pentru a face fotografii mai clare și mai luminoase sau pentru a îmbunătăți culorile videoclipurilor.

Începând cu ianuarie 2024 Samsung anunța ca odată cu lansare telefon Galaxy S24 Ultra veți avea parte de AI îmbunătățit astfel poți avea traduceri in timp real in timp ce vorbești cu funcția AI Live Translate Call

Galaxy AI este o platformă puternică care poate îmbunătăți experiența de utilizare a dispozitivelor Galaxy. Oferind o serie de funcții și servicii bazate pe inteligență artificială, Galaxy AI poate face dispozitivele Galaxy mai ușor de utilizat, mai eficiente și mai distractive.

Iată câteva exemple specifice de modul în care Galaxy AI este utilizat în dispozitivele Galaxy:

  • Pe smartphone-urile Galaxy, Galaxy AI poate fi utilizat pentru a traduce în timp real conversațiile, pentru a controla dispozitivele inteligente din casă și pentru a oferi sugestii pentru conținut.
  • Pe tabletele Galaxy, Galaxy AI poate fi utilizat pentru a crea note digitale, pentru a traduce documente și pentru a oferi instrucțiuni de utilizare.
  • Pe smartwatch-urile Galaxy, Galaxy AI poate fi utilizat pentru a urmări activitatea fizică, pentru a controla muzica și pentru a răspunde la apeluri.
  • Pe televizoarele Galaxy, Galaxy AI poate fi utilizat pentru a recomanda conținut, pentru a controla dispozitivele inteligente din casă și pentru a oferi informații despre conținutul vizionată.

Galaxy AI este o platformă în curs de dezvoltare și Samsung continuă să adauge noi funcții și servicii si probabil ca in timp cele mai bune telefoane Samsung din 2023 vor beneficia de aceasta inteligenta AI.

Pe măsură ce Galaxy AI continuă să evolueze, va deveni o parte și mai integrată a experienței de utilizare a dispozitivelor Galaxy.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker