HardwareTehnologie

Panasonic anunță parteneriatul cu Amazon Fire TV

Panasonic si Amazon Fire TV împreuna in acest parteneriat, cele două companii vor putea oferi utilizatorilor o experiență de vizionare mai completă și mai personalizată.

Panasonic a anunțat un parteneriat cu Amazon pentru a integra sistemul de operare Fire TV în noile sale televizoare inteligente. Acest parteneriat va permite utilizatorilor să acceseze o gamă largă de conținut. Inclusiv aplicații de streaming, canale live și conținut de pe dispozitivele lor mobile, direct de pe televizorul lor Panasonic.

Panasonic este un lider mondial în tehnologia imaginii și a sunetului. Amazon Fire TV este unul dintre cele mai populare sisteme de operare pentru televizoare inteligente.

Akira Toyoshima declara, CEO Panasonic Entertainment & Communication, a declarat: „Colaborarea cu Amazon.com Services este un pas cheie către îndeplinirea misiunii de a oferi noi surse de „încântare și confort” prin puterea divertismentului și a comunicării. Acest parteneriat va furniza experiențe care le permit consumatorilor să întâlnească „necunoscutul” și să se cufunde în „emoție”, îmbogățindu-și viața și umplându-și timpul cu multă culoare. Ne angajăm să continuăm să oferim produse și servicii cu adevărat valoroase care contribuie la bunăstarea clienților prin progrese în tehnologiile video, audio și de comunicare”. sursa – Panasonic colaborare cu Amazon

Noile televizoare Panasonic cu Fire TV vor fi disponibile în întreaga lume începând cu anul 2024. Poți citi mai multe de informatii despre Amazon Fire TV.

Beneficiile pe care le oferă Panasonic si Amazon Fire TV:

  • Acces la o gamă largă de conținut, inclusiv aplicații de streaming, canale live și conținut de pe dispozitivele mobile
  • Interfață de utilizare simplă și intuitivă
  • Suport pentru Alexa, asistentul vocal de la Amazon
  • Calitate excelentă a imaginii și a sunetului

Panasonic si Amazon Fire TV este o mișcare strategică care va ajuta ambele companii să câștige cote de piață în segmentul televizoarelor inteligente.

Așadar in curând televizoarele de top de la Panasonic vor fi îmbunătățite cu aceste noi tehnologii de la Amazon, este cunoscuta supremația pe plan mondial a televizoarelor HD, UHD sau OLED de la Panasanic.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker