Diverse

Nasa anunța o noua platforma video de streaming

Misiunea NASA este de a explora spațiul, de a înțelege universul și de a face descoperiri care vor beneficia omenirea. NASA lucrează pentru a dezvolta tehnologii care vor face posibile noi călătorii spațiale, pentru a explora noi corpuri cerești și pentru a înțelege mai bine atmosfera Pământului și sistemul solar. NASA lucrează, de asemenea, pentru a dezvolta tehnologii care vor îmbunătăți viața de pe Pământ, cum ar fi tehnologiile de energie regenerabilă și tehnologiile de conservare a energiei.

Vă prezentăm noua noastră platformă de streaming, aplicatia NASA+, care se lansează în curând. Vedeți mai multe rachete, mai multă știință și mai mult spațiu. Nu este nevoie de abonament. Disponibil pe majoritatea platformelor majore.

Acesta este mesajul de pe Twitter oficial al Nasa. Astfel in curând toate lumea poate vedea imagini inedite cu planeta pamant. NASA are sediul în Washington, D.C., dar are centre de cercetare și operațiuni în întreaga țară. NASA are, de asemenea, parteneriate cu agenții spațiale din întreaga lume.

Descărcați aplicația acum pentru a fi printre primii care o văd: http://nasa.gov/nasaap

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker