Jocuri

NASCAR Arcade Rush este oficial lansat pentru PC si console PS5 si Xbox

NASCAR Arcade Rush a fost lansat pe 15 septembrie 2023 si poate fi achiziționat online si este disponibil pentru: pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și PC prin Steam si costa 49.99 USD

Jocul a fost dezvoltat de Team6 Game Studios și publicat de GameMill Entertainment. Este un joc de curse arcade care îmbină elemente din istoria NASCAR cu un cadru fictiv. Jocul oferă o varietate de moduri de joc, inclusiv un mod de carieră, un mod multiplayer și un mod de curse libere. Este pentru pasionați de mașini care așteaptă un alt joc frumos Ea Sports WRC ce va fi lansat in noiembrie

NASCAR Arcade Rush a primit recenzii mixte de la critici. Unii critici au lăudat jocul pentru stilul său arcade și pentru grafica sa, în timp ce alții au criticat lipsa de profunzime și de conținut.

Câteva caracteristici ale jocului:

  • O varietate de piste și mașini: Jucătorii pot alege dintr-o varietate de piste și mașini din istoria NASCAR.
  • O varietate de piste: Jucătorii pot concura pe o varietate de piste, inclusiv piste reale și piste fictive.
  • O varietate de moduri de joc: Jocul include o varietate de moduri de joc, inclusiv curse rapide, curse pe tururi și curse multiplayer.

NASCAR Arcade Rush este un joc de curse arcade care oferă o experiență distractivă și plină de acțiune. Jocul este o alegere bună pentru fanii NASCAR care caută un joc care să fie ușor de învățat și de jucat. Este un joc de curse arcade care pune accentul pe viteză și acțiune.

Jocul este un spin-off al seriei de jocuri NASCAR, și oferă o experiență de curse mai simplă și mai accesibilă.

Locații NASCAR din lumea reală sunt remodelate in noul joc unde poți face răsuciri, sărituri, multe nitro-boosturi și distracție de mare viteză!

Experimentează Talladega Superspeedway, Daytona International Speedway, Darlington Raceway, Martinsville Speedway, Homestead-Miami Speedway și multe altele într-o lume virtuala cu masini

Jocul iți pun la dispoziției 1000 de combinații de personalizare, de la scheme de vopsea și jante noi până la spoilere, efecte vizuale și multe altele! Plus modele de costume pentru șofer, culori și căști!

Modurile de joc in Nascar Rush

Moduri disponibile pentru un singur jucător: Seria Career NASCAR Cup, Quick Race și Time Attack.

Multiplayer este mult mai captivant ai parte de distracție pentru 12 jucători.

Varianta multiplayer local disponibila numai pentru PS4/5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC

Jocul include o varietate de moduri de joc, inclusiv curse rapide, curse pe tururi și curse multiplayer.

În modul de curse rapide, jucătorii pot concura într-o cursă rapidă, fără reguli.

În modul de curse pe tururi, jucătorii pot concura într-o cursă pe un număr specific de tururi. În modul de curse multiplayer, jucătorii pot concura cu alți jucători online.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker