Sport

Rafael Nadal și Carlos Alcaraz vor face echipă la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024

Rafael Nadal și Carlos Alcaraz vor face echipă la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, în proba de dublu masculin!

Această veste fantastică a fost confirmată oficial pe 12 iunie 2024, de către căpitanul echipei masculine de tenis a Spaniei, David Ferrer. Va fi o pereche de excepție, reunind doi dintre cei mai mari jucători de tenis din lume, ambii campioni pe zgura de la Roland Garros.

Alcaraz intra si el alături de Nadal in cursa grandslam-urilor pe zgura in 2024 câștigând primul său titlu la turneul parizian. Tânărul jucător a impresionat prin talentul și tenacitatea sa, consolidându-și poziția de viitoare stea a tenisului. Insa vom vedea dc va reuși sa mai adune si alte trofee la Roland Garos

Participarea lui Nadal a fost incertă o perioadă, din cauza accidentărilor, dar entuziasmul lui Alcaraz de a juca alături de idolul său a contribuit semnificativ la decizia finală.

Pe lângă meciurile de dublu, ambii jucători vor concura și la simplu. Nadal va beneficia de clasamentul protejat pentru a participa la turneul de pe zgura pariziană.

Inca nu este certa a doua echipă de dublu a Spaniei la masculin cel mai probabil din ea va face parte:

  • Marcel Granollers şi Pablo Carreno Busta sau
  • Alejandro Davidovich Fokina.

Așadar, așteptăm cu nerăbdare să-i vedem pe Nadal și Alcaraz precum si echipa Spaniei luptând pentru medalii la Jocurile Olimpice de la Paris in 2024!

Mult succes Rafa și Carlitos!

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker