AplicatiiDiverse

Amazon Germania livrează gratuit in Romania din septembrie 2023 in anumite condiții

Amazon a extins livrare in mai multe tari printre care si în România prin intermediul site-ului Amazon.de cu condiția ca ceea ce cumpărați să fie vândut direct de Amazon sau de un vânzător ce are produsele în depozitul Amazon si comanda sa fie de minim 49EUR, astfel o sa plătiți costul de transport cerut de acel vânzător. Pe site-ul amazon.de regăsiți un mesaj de genul:

Mai sunt si alte modalități , una dintre ele este să vă abonați la Amazon Prime.

Amazon Prime este un serviciu de abonament care oferă livrare gratuită în 24 de ore pentru multe produse eligibile, inclusiv produse livrate din România. De asemenea, oferă acces la Amazon Prime Video, Amazon Music Prime și alte beneficii.

O altă modalitate de a obține livrare gratuită pe Amazon în România este să comandați produse de la vânzători terți care oferă livrare gratuită pentru comenzi de peste o anumită valoare. Această valoare variază în funcție de vânzător.

În cele din urmă, puteți utiliza un serviciu de livrare intermediar pentru a obține livrare gratuită pe Amazon în România. Aceste servicii vă permit să comandați produse de pe Amazon și să le trimiteți la o adresă în străinătate, de unde vă vor fi livrate în România. Costul acestor servicii variază în funcție de serviciu.

Iată o rezumare a modalităților de a obține livrare gratuită pe Amazon în România:

  • Abonați-vă la Amazon Prime
  • Comandăți produse de la vânzători terți care oferă livrare gratuită
  • Utilizați un serviciu de livrare intermediar

Sper că acest lucru vă ajută!

Sursa
RevoBlog

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker