Telefoane

Honor Magic 6 Lite descriere si specificații

Honor Magic 6 Lite este un smartphone 5G de buget lansat în 2023. Are un ecran AMOLED de 6,78 inci cu o rezoluție de 2652 x 1200 pixeli și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Este alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 6gen1 și are 8 GB de RAM și 256 GB de stocare.

Camera principală este triplă, cu un senzor principal de 108 MP, un senzor ultrawide de 5 MP și un senzor de adâncime de 2 MP. Camera frontală este de 16 MP.

Iată o descriere mai detaliată a caracteristicilor și specificațiilor telefonului:

  • Ecran: Ecranul AMOLED de 6,78 inci al lui Honor Magic 6 Lite este unul dintre punctele sale forte. Are o rezoluție de 2652 x 1200 pixeli, ceea ce oferă imagini clare și detaliate. Rata de reîmprospătare de 120 Hz asigură o navigare și un joc fluide.
  • Procesor: Honor Magic 6 Lite este alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 695. Este un procesor octa-core cu o frecvență de ceas maximă de 2,2 GHz. Este suficient de puternic pentru a face față sarcinilor de zi cu zi, cum ar fi navigarea pe internet, utilizarea aplicațiilor sociale și jocurile casual.
  • Memorie: Honor Magic 6 Lite are 8 GB de RAM și 256 GB de stocare. 8 GB de RAM asigură o performanță fluidă și receptivă, chiar și atunci când lucrați cu mai multe aplicații simultan. 256 GB de stocare sunt suficienti pentru a stoca o cantitate mare de fotografii, videoclipuri, muzică și aplicații.
  • Camere: Camera principală a lui Honor Magic 6 Lite este triplă, cu un senzor principal de 108 MP, un senzor ultrawide de 5 MP și un senzor de adâncime de 2 MP. Senzorul principal de 108 MP oferă imagini clare și detaliate, chiar și în condiții de lumină scăzută. Senzorul ultrawide de 5 MP este util pentru a captura fotografii panoramice sau pentru a include mai multă scenă în fotografiile dvs. Senzorul de adâncime de 2 MP este folosit pentru a crea efecte de fundal blurat în fotografiile portret.
  • Baterie: Honor Magic 6 Lite are o baterie de 4800 mAh. Este suficientă pentru a oferi o zi întreagă de utilizare cu o singură încărcare. Telefonul acceptă încărcarea rapidă de 66 W, care vă permite să încărcați bateria de la 0 la 100% în aproximativ 30 de minute.

În general, Honor Magic 6 Lite este un smartphone 5G de buget excelent.

Honor Magic 6 Lite are un design elegant și modern.

Greutatea telefonului este de aprox. 185 g (inclusiv bateria).
Sistem de operare – MagicOS 7.2 (bazat pe Android 13)

Telefonul este disponibil în două culori:

  • Emerald Green
  • Sunrise Orange (piele vegana)
  • Midnight Black. Telefonul are un scanner de amprentă digitală integrat în ecran și un sistem de sunet stereo.

Video – *.3gp,*.mp4,*.webm,*.mkv

Audio – NFC

USB – USB Tip-C, USB 2.0

Conectivitate căști – Tip-C

Oferă un ecran AMOLED de înaltă calitate, un procesor puternic, o cameră principală excelentă și o baterie de lungă durată.

Dacă sunteți în căutarea unui telefon accesibil care oferă performanțe și caracteristici excelente, Honor Magic 6 Lite este o alegere excelentă.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker