Telefoane

Samsung Galaxy s24 ultra dotat cu noua sticla Gorilla Armor

Samsung Galaxy S24 Ultra este primul telefon care vine cu sticlă Gorilla Armor, o nouă versiune a sticlei Gorilla Victus 2, care a fost folosită pe seria Galaxy S23 Ultra.

Gorilla Armor este de patru ori mai rezistentă la zgârieturi decât sticla minerală obișnuită și de trei ori mai bună la căzături pe beton.

De asemenea, reduce reflexiile cu până la 75%, ceea ce îmbunătățește lizibilitatea ecranului în lumina soarelui.

Beneficiile sticlei Gorilla Armor de pe Galaxy s24 Ultra:

  • Durabilitate sporită: Gorilla Armor este de patru ori mai rezistentă la zgârieturi decât sticla minerală obișnuită și de trei ori mai bună la căzături pe beton. Acest lucru înseamnă că este mai puțin probabil să se spargă sau să se zgârie, chiar dacă este scăpat sau lovit.
  • Reducerea reflexiilor: Gorilla Armor reduce reflexiile cu până la 75%, ceea ce îmbunătățește lizibilitatea ecranului în lumina soarelui. Acest lucru este important pentru persoanele care folosesc telefoanele în aer liber.
  • Claritate îmbunătățită: Gorilla Armor este concepută pentru a oferi o claritate vizuală mai bună decât sticla minerală obișnuită. Acest lucru se datorează faptului că are o structură mai uniformă și mai puțină variație a grosimii.

Deși Gorilla Armor este o îmbunătățire semnificativă față de sticla minerală obișnuită, este important să rețineți că nu este indestructibilă.

Este cunoscut faptul ca sticla Corning® Gorilla® Glass a fost adusa pe nenumărate telefoane Samsung, pe cele mai vechi smartphone-uri Galaxy până la cele mai modelele de top de la producător, amintim aici

  • seria Galaxy S23,
  • Galaxy Z Fold5
  • Galaxy Z Flip5,

Toate aceste modele de smartphone-uri au încorporate Corning® Gorilla® Glass Victus® 2.

Cele mai bune telefoane Samsung au fost echipate cu Gorilla Armor si aceasta tradiție continuă fiind o colaborare de lungă durată dedicată creării inovațiilor la nivel mondial, vitale pentru industria electronică mobilă de larg consum.

Este încă posibil să se spargă sau să se zgârie, mai ales dacă este scăpat sau lovit cu forță.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker