Muzica

Rolling Stones lansează albumul Hackney Diamonds

Da, Rolling Stones și-au anunțat noul album, „Hackney Diamonds”. Va fi primul lor album de muzică originală de la „A Bigger Bang” din 2005. Albumul urmează să fie lansat pe 20 octombrie 2023.

Albumul a fost înregistrat la Londra și Los Angeles și produs de Don Was și Mick Jagger. Include 12 piese noi, inclusiv single-ul principal, „Angry”.

Potrivit lui Jagger, „Hackney Diamonds” este „un amestec” de muzică și nu toate piesele sunt furioase. Albumul conține, de asemenea, „melodii de dragoste, balade, sunete de tip country”, a spus el.

Jagger a glumit că motivul pentru care trupa nu a înregistrat un album de aproape două decenii a fost lenea. „Nu vreau să fiu cu capul mare, dar nu am fi scos acest album dacă nu ne-ar fi plăcut cu adevărat”, a spus el.

Înregistrat în decembrie și ianuarie la studiouri din întreaga lume, albumul îi vede pe cei de la Stones în echipă cu producătorul câștigător de Grammy Andrew Watt.

Titlul albumului este o referire la Hackney, un cartier din estul Londrei. Trupa a avut o asociere lungă cu Hackney și și-au înregistrat albumul din 1968 „Beggars Banquet” acolo.

Albumul este primul de la moartea toboșarului Charlie Watts în august 2021. Watts a cântat pe toate melodiile care au fost înregistrate înainte de moartea lui, iar tobea lui este prezentată în mod proeminent pe album.

Primul lor album „The Rolling Stones” a fost lansat în 1964 și a devenit un mare succes în Marea Britanie. Stones nu dau semne că plănuiesc să se retragă. Anul trecut, trupa a cântat un turneu european pentru aniversarea a 60 de ani.

The Rolling Stones sunt în prezent în turneu în Statele Unite.

Ei vor cânta la Londra în noiembrie și sunt așteptați să lanseze un nou album live din turneu la sfârșitul acestui an.

Sper că asta răspunde la întrebarea ta. Anunțați-mă dacă aveți alte întrebări.

Sursa
dw.com
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker