AplicatiiSoftwareTehnologie

Google chat va avea mesaje vocale din 2024

Google Chat adaugă mesaje vocale. Această funcție este în prezent în dezvoltare și este de așteptat să fie lansată în primul trimestru al anului 2024. Mesajele vocale vor permite utilizatorilor să își trimită fragmente audio unul altuia, ceea ce poate fi util pentru a economisi timp și pentru a transmite mai multă emoție decât text. Google chat este parte din soluția Google Workspace.

Pentru a trimite un mesaj vocal în Google Chat, va trebui pur și simplu să atingeți pictograma microfonului din fereastra de chat. După ce începeți înregistrarea, veți vedea un cronometru în partea de sus a ferestrei. Când ați terminat de înregistrat, atingeți butonul de oprire. Mesajul vocal va fi apoi trimis destinatarului.

Mesajele vocale pot dura până la 10 minute. Acestea vor fi stocate în istoricul de chat și pot fi redate în orice moment.

Pe lângă mesajele vocale, Google Chat adaugă și interoperabilitate cu Slack și Teams. Acest lucru va permite utilizatorilor să discute cu persoane care folosesc acele alte servicii de mesagerie.

Adăugarea mesajelor vocale și interoperabilitatea cu Slack și Teams sunt două dintre numeroasele funcții noi pe care Google le adaugă la Google Chat. Aceste funcții sunt concepute pentru a face din Google Chat o platformă de mesagerie mai puternică și mai versatilă.

Iată câteva dintre beneficiile utilizării mesajelor vocale în Google Chat:

  • Ele pot economisi timp. În loc să tastați un mesaj lung, puteți pur și simplu să înregistrați un mesaj vocal.
  • Pot transmite mai multă emoție. Mesajele vocale vă pot ajuta să vă exprimați tonul și sentimentele într-un mod în care textul singur nu poate.
  • Sunt mai personale. Mesajele vocale vă pot ajuta să construiți relații mai puternice cu persoanele de contact.

Dacă cauți o modalitate de a economisi timp, de a transmite mai multă emoție și de a construi relații mai puternice, atunci mesajele vocale din Google Chat sunt o opțiune excelentă.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker