Filme

Star Wars „The Acolyte” lansare așteptata in 2024 pe Disney+

The Acolyte este un viitor serial de televiziune american creat de Leslye Headland. Face parte din franciza Star Wars, plasată la sfârșitul erei Înaltei Republici, o epocă de aur pentru Ordinul Jedi, cu aproximativ 200 de ani înainte de evenimentele din saga Skywalker.

The Acolyte este un thriller de mister care va duce telespectatorii într-o galaxie de secrete întunecate și puteri emergente ale părții întunecate în ultimele zile ale erei Înaltei Republici. O fostă Padawan se reunește cu Maestrul ei Jedi pentru a investiga o serie de crime, dar forțele cu care se confruntă sunt mai sinistre decât au anticipat vreodată.

The Acolyte este de așteptat să aibă premiera pe Disney+ cândva în 2024 si va fi cu siguranța la fel de urmărit cai si serialul Shogun de la Disney+. Distribuția îi include pe Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Dafne Keen, Carrie-Anne Moss și Manny Jacinto.

Iată câteva detalii despre The Acolyte:

  • Este primul serial Star Wars creat de o femeie, Leslye Headland, care este cel mai bine cunoscută pentru co-crearea seriei Netflix Russian Doll.
  • Serialul va consta din opt episoade.
  • Filmările pentru serial au avut loc la Londra.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker