Filme

Filmul serial Shogun debut la Disney+

Update 10.03.2024episodul numărul 4 din serialul Shogun va aparea marți 12 martie se așteaptă noi provocări ale eroilor principali, Toranaga schimba strategia si i-l numește pe Pilotul englez sa se ocupe de noul armata.

Update 06.03.2024 – a apărut episodul numărul 3 din serialul Shogun, suspansul este la cote maxima, Toranaga încearcă sa scape din Osaka cu ajutorul pilotului englez si a unui corăbii portugheze ce dorește sa părăsească portul. Un episod incitant si plin de acțiune.


Filmul Shogun a debutat la Disney+ este un film atractiv care situează acțiunea in Japonia era samurailor. Shogun nu este un film, ci o serie limitată de 10 episoade bazată pe romanul cu același nume James Clavell. A avut premiera pe Disney+ pe 27 februarie 2024.

Serialul este o saga epică de război, pasiune și putere, plasată în Japonia feudală. Acesta spune povestea lui John Blackthorne (interpretat de Cosmo Jarvis), un pilot englez care a naufragiat în Japonia în anul 1600.

El este capturat de un lord puternic pe nume Toranaga (interpretat de Hiroyuki Sanada) și devine în cele din urmă traducătorul și consilierul său. În timp ce Blackthorne navighează în lumea complexă a politicii și culturii japoneze, el se trezește prins în mijlocul unei lupte pentru putere între Toranaga și rivalii săi.

Seria a fost lăudată pentru cinematografia sa frumoasă, performanțe și fidelitatea față de materialul sursă. Este un must-watch pentru fanii dramelor istorice și poveștilor epice de aventură.

Trailer Shogun

Au fost lansate doar două episoade din seria Shogun, dar deja este una dintre cele mai apreciate emisiuni ale anului, telespectatorii așteaptă acum cu răbdare să aterizeze episodul 3. Se preconizează ca va fi disponibil pe 5 martie 2024.

Programul lansării Shogunului

Găsiți mai jos programul complet de lansare.

Articole relevante

Episodul 1 – marți, 27 februarie (disponibil)
Episodul 2 – marți, 27 februarie (disponibil)
Episodul 3 – Marți, 5 martie

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker