Jocuri

Jocul Counter Strike 2 aproape de lansare.

Counter-Strike 2 a fost anunțat oficial în martie 2023 și a fost programat să fie lansat în vara anului 2023. Valve a anunțat pe 20 iulie 2023 că lansarea jocului a fost amânată până la 20 octombrie 2023.

În prezent, există o versiune de testare limitată a jocului disponibilă pentru un număr select de jucători de CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive). Această versiune de testare va fi folosită pentru a colecta feedback de la jucători înainte de lansarea globală.

Counter-Strike 2 va fi un joc gratuit-de-jucat. Jucătorii care dețin deja Counter-Strike: Global Offensive vor primi acces la Counter-Strike 2 la lansare.

Unul dintre cele mai vizibile lucruri despre Counter-Strike 2 este noua hartă, Inferno. Harta a fost complet refăcută de la zero și arată mult mai bine decât versiunea din Counter-Strike: Global Offensive.

Texturile sunt mai detaliate, iar iluminarea este mai realistă.

Iată câteva dintre caracteristicile noi așteptate în Counter-Strike 2:

  • Grafică îmbunătățită
  • Interfață de utilizator mai prietenoasă
  • Utilități noi
  • Arme și hărți noi
  • Sistem de matchmaking îmbunătățit
  • Sistem de progresie îmbunătățit

Counter-Strike 2 este așteptat să fie un joc major pentru Valve și pentru industria jocurilor video în general. Jocul ar putea ajuta la revigorarea popularității seriei Counter-Strike și la atragerea unui nou public de jucători.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker