Animale

Top câini de talie mica

Câini sunt printre cele mai iubite animale de companie. Aceștia sunt de mai multe mărimi si sunt indicați pentru diverse situații fie ca vorbim de rase de caini pentru curte sau pentru apartament este bine sa iei in considerare si câini de talie mica.

Astăzi va prezint printre cele mai căutate rase de câini de talie mica, ordinea este doar pentru exemplificare, alegerea unui câine este o decizie personala a fiecăruia.

Cele mai căutate rase de câini de talie mica

Yorkshire Terrier – Cunoscuți și sub numele de Yorkies, acești câini mici cu păr lung și mătăsos sunt perfecți pentru sesiunile de îmbrățișare. Sunt tovarăși și independenți, dar și însoțitori afectuoși și loiali.

Chihuahua – Cea mai mică dintre toate rasele de câini, Chihuahuas sunt cunoscuți pentru personalitățile lor impertinente și lătrăturile mari. Sunt disponibile într-o varietate de lungimi și culori de blană.

Pomeranian – Adesea poreclit „Pom Poms”, acești câini pufoși de tip Spitz sunt jucăuși și alerți. Sunt inteligenți și pot fi instruiți cu ușurință.

Pug– Cu fețele lor încrețite și cozile încrețite, pugii sunt incontestabil drăguți. Acești însoțitori blânzi și iubitori sunt relativ inactivi în interior, dar încă se bucură de plimbări scurte.

Shih Tzu – Cunoscuți pentru părul lor lung și curgător, Shih Tzu sunt câini jucăuși și afectuoși. Acestea necesită întreținere relativ scăzută în ceea ce privește exercițiile fizice, dar necesită îngrijire regulată.

Bichon Frise – Acești câini veseli și prietenoși au o blană albă, hipoalergenică, care nu pierde prea mult. Sunt inteligenți și dornici să mulțumească, ceea ce îi face relativ ușor de antrenat.

Cavalier King Charles Spaniel – Bland și dulce, Cavalier King Charles Spaniel sunt cunoscuți pentru personalitățile lor prietenoase și adaptabile. Sunt relativ inactivi în interior, dar se bucură de plimbări.
Boston Terrier – Poreclit afectuos „Domnul american”, Boston Terrier-ul sunt tovarăși inteligenți și manierați. Sunt jucăuși și energici, dar și adaptabili la locuința în apartament.


Dachshund – Supranumit „câini cârnați” pentru corpul lor lung și jos, teckelul este disponibil în varietăți netede, cu păr sârmă și cu păr lung. Acești câini prietenoși și curajoși sunt niște câini de pază surprinzător de buni

Amintiți-vă, cea mai bună rasă de câini pentru dvs. va depinde de stilul dvs. de viață și de preferințele dvs. Luați în considerare cât spațiu aveți vedeti si o lista cu recomandări câini pentru apartament, cât de activ sunteți și dacă aveți copii sau alte animale de companie înainte de a lua o decizie.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker