JocuriTehnologie

Xbox Live Gold se închide din septembrie 2023

Xbox Live Gold este un abonament lunar care oferă acces la multiplayer online pentru jocuri Xbox, reduceri exclusive pentru membri, jocuri gratuite în fiecare lună și alte beneficii. A fost lansat în 2002 și este unul dintre cele mai populare servicii de jocuri online din lume.

Xbox Live Gold este disponibil în mai multe variante: 1 lună, 3 luni, 6 luni și 12 luni. Prețurile variază în funcție de durata abonamentului.

Începând cu 2023, Microsoft va renunța la abonamentele Xbox Live Gold. În schimb, vor introduce un nou serviciu numit Xbox Game Pass Ultimate, care va combina beneficiile Xbox Live Gold cu cele ale Xbox Game Pass. Xbox Game Pass Ultimate va costa 14,99 USD pe lună și va oferi acces la peste 100 de jocuri pentru console, PC și cloud.

Cateva detalii despre Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass Ultimate este un abonament lunar care oferă acces la o bibliotecă masivă de jocuri pentru console, PC și cloud. Abonamentul include toate beneficiile Xbox Live Gold, plus acces la peste 100 de jocuri de la Microsoft, Bethesda, EA Play și alți editori.

Iată câteva dintre beneficiile Xbox Game Pass Ultimate:

 • Acces la multiplayer online pentru jocuri Xbox
 • Reduceri exclusive pentru membri
 • Jocuri gratuite în fiecare lună
 • Cloud saves
 • Early access la beta-uri și demo-uri
 • Chat vocal cu prietenii
 • Streaming de conținut media
 • Acces la jocurile EA Play
 • Acces la Xbox Cloud Gaming

Xbox Game Pass Ultimate este disponibil în mai multe variante: 1 lună, 3 luni, 6 luni și 12 luni. Prețurile variază în funcție de durata abonamentului.

Dacă ești un jucător Xbox, Xbox Game Pass Ultimate este un abonament esențial. Oferă acces la o serie de beneficii care îmbunătățesc experiența de joc.

Iată câteva dintre motivele pentru care ar trebui să consideri să achiziționezi Xbox Game Pass Ultimate:

 • Acces la o bibliotecă masivă de jocuri: Xbox Game Pass Ultimate oferă acces la peste 100 de jocuri, inclusiv titluri AAA, jocuri indie și clasice.
 • Economisește bani: Xbox Game Pass Ultimate este o modalitate excelentă de a economisi bani pe jocuri. Nu mai trebuie să cumperi jocuri individual, deoarece le poți accesa toate prin abonament.
 • Nu este nevoie de discuri: Xbox Game Pass Ultimate este un serviciu digital, ceea ce înseamnă că nu ai nevoie de discuri pentru a juca jocuri. Pur și simplu descarci jocurile pe console sau PC.
 • Acces la Xbox Cloud Gaming: Xbox Game Pass Ultimate include acces la Xbox Cloud Gaming, care îți permite să joci jocuri Xbox pe dispozitive mobile, tablete și PC-uri.

Dacă ești în căutarea unui abonament de jocuri care oferă valoare excelentă pentru bani, Xbox Game Pass Ultimate este o opțiune excelentă. Oferă acces la o bibliotecă masivă de jocuri, economisește bani și îți permite să joci jocuri pe o varietate de dispozitive.

Dacă ești abonat la Xbox Live Gold, nu trebuie să faci nimic în prezent. Abonamentul tău va continua să funcționeze până la expirare. În viitor, când abonamentul tău expiră, va trebui să treci la Xbox Game Pass Ultimate dacă vrei să continui să beneficiezi de multiplayer online și de alte beneficii.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker