Business

Experimentează Flexibilitatea Plăților în Rate cu Asigurări Contactless și TBI Bank!

Asigurări Contactless, un pionier pe piața asigurărilor online din România, a încheiat un parteneriat strategic cu TBI Bank, oferindu-ți posibilitatea de a achiziționa polițele RCA în 4 rate fără dobândă. Această soluție inovatoare vine în întâmpinarea nevoilor tale financiare, permițându-ți să îți gestionezi mai ușor bugetul personal.

Într-un mediu economic dinamic și în continuă schimbare, Asigurări Contactless, în parteneriat cu TBI Bank, vine în întâmpinarea nevoilor tale financiare prin opțiunea de plată în rate pentru polițele RCA. Acum, nu mai trebuie să te îngrijorezi de impactul unei plăți unice asupra bugetului tău lunar.

Cum Funcționează Soluția BNPL (Buy Now, Pay Later)?

Soluția inovatoare oferită de TBI Bank îți permite să îți achiziționezi polița RCA necesară și să împarți costul acesteia în patru rate egale, fără dobândă. Astfel, vei avea libertatea de a gestiona mai eficient cheltuielile lunare, fără presiuni financiare suplimentare.

Beneficiile Cheie ale Plății în Rate:

  • Zero Dobândă: Plătești doar 40 lei pentru analiza dosarului, fără alte costuri suplimentare.
  • Flexibilitate Financiară: Împarte costul poliței RCA în patru rate egale, ajustându-ți bugetul lunar.
  • Proces Simplificat: Rapid și accesibil, prin Asigurări Contactless și TBI Bank.

„Consumatorii au nevoie de soluții financiare accesibile. Prin parteneriatul cu Asigurări Contactless, le oferim românilor posibilitatea de a plăti asigurările în rate fără dobândă, facilitând accesul la servicii esențiale fără a pune presiune pe bugetul familial,” spune Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions la TBI Bank.

Angajamentul Asigurări Contactless

Asigurări Contactless este dedicat să ofere clienților săi soluții inovative și adaptate nevoilor lor. „Parteneriatul cu TBI Bank ne permite să le oferim clienților noștri o opțiune de plată în rate fără dobândă, făcând asigurările auto mai accesibile ca niciodată,” afirmă Andrei Horciu, CEO Asigurări Contactless.

Nu Mai Aștepta!

Profită de această oportunitate unică și achiziționează-ți polița RCA în 4 rate fără dobândă prin Asigurări Contactless și TBI Bank. Simplu, rapid și fără griji.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker