HardwareTehnologie

Acer Nitro 17 noul laptop de gaming disponibil in 2024 cu Intel Core 14th Gen si NVIDIA GeForce RTX 40

Acer Nitro 17 este un laptop de gaming cu ecran de 17 inci, care oferă performanțe puternice și o experiență vizuală captivantă. Este echipat cu un procesor Intel Core i7 din generația a 14-a, o placă grafică NVIDIA GeForce RTX 4060, 16 GB de memorie RAM DDR5 și 1 TB de stocare SSD. Ecranul are o rezoluție QHD (2560 x 1440) și o rată de reîmprospătare de 165 Hz, oferind imagini clare și fluide.

Specificațiile Acer Nitro 17 includ:

 • Procesor: Intel Core i7 din generația 14 (2,4 GHz până la 5,0 GHz)
 • Placă grafică: NVIDIA GeForce RTX 4060 (8 GB GDDR6)
 • Memorie RAM: 16 GB DDR5
 • Stocare: 1 TB SSD
 • Ecran: 17,3 inci QHD (2560 x 1440) 165 Hz
 • Tastatura: iluminată RGB
 • Cameră web: 720p
 • Conectivitate: Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3, 3 porturi USB 3.2 Gen 2, 1 port USB-C 3.2 Gen 2, 1 port HDMI 2.1, 1 port RJ45

Unele dintre avantajele Acer Nitro 17 includ:

 • Performanțe puternice: Procesorul Intel Core i7 placa grafică NVIDIA GeForce RTX 4060 oferă performanțe excelente pentru jocuri, creare de conținut și alte sarcini solicitante.
 • Ecran captivant: Ecranul QHD cu o rată de reîmprospătare de 165 Hz oferă imagini clare și fluide.
 • Design elegant: Laptopul are un design elegant și modern, cu finisaj negru lucios.

Unele dintre dezavantajele Acer Nitro 17 includ:

 • Greutate: Laptopul are o greutate de 2,8 kg, ceea ce îl face relativ greu de transportat.
 • Durata de viață a bateriei: Durata de viață a bateriei este limitată, oferind aproximativ 5 ore de utilizare pe o singură încărcare.

Tehnologii NVIDIA Max-Q

O suită de tehnologii bazate pe inteligență artificială, care optimizează fiecare aspect al unui laptop – placa grafică, procesorul, memoria, sistemele de răcire, software-ul, ecranul și multe altele – pentru a oferi dispozitive robuste, subțiri și silențioase.

RTX pentru inteligență artificială

Descoperă avantajul RTX AI. De la creativitate sporită și productivitate ultra-eficientă, la gaming incredibil de rapid, puterea supremă a inteligenței artificiale pe PC-urile Windows se regăsește în NVIDIA RTX™ și GeForce RTX™.

Acer Nitro 17 este o alegere excelentă pentru jucătorii care caută un laptop de gaming puternic și performant. Este capabil să ruleze cele mai recente jocuri la setări ridicate de grafică, oferind o experiență de joc captivantă.

Răcire perfectă

Șasiul cu design nou, rafinat, are câteva trucuri: răcire cu două ventilatoare, patru admisii (sus și jos) și un design cu patru porturi de evacuare de-a lungul tuburilor termice vectoriale. Acest lucru include și efectele de răcire ale lubrifiantului termic din metale lichide, pe un procesor Intel® deja puternic.

Control total al tastaturi cu Nitro

Cu tehnologia NitroSense la îndemână (prezenta e toate laptopurile de la Acer), fiecare sesiune de gaming este o șansa de a-ți arăta capacitățile de jucător. Adaptează luminozitatea tastaturii in culori RGB pana la 4 zone

În general, Acer Nitro 17 este un laptop de gaming excelent care oferă performanțe puternice, o experiență vizuală captivantă și un design elegant.

Este o alegere excelentă pentru jucătorii care caută un laptop care să poată face față celor mai recente jocuri.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker