AplicatiiTehnologie

SmartThings Pro noua platforma de business de la Samsung

Samsung a dezvăluit recent platforma SmartThings Pro, o soluție dedicată mediului de afaceri, în cadrul expoziției Infocomm 2024, desfășurată în Las Vegas între 12 și 14 iunie 2024.

Ce este SmartThings Pro?

SmartThings Pro este o platformă de gestionare integrată care permite companiilor să administreze o gamă largă de dispozitive, soluții și servicii IoT.

Caracteristici cheie ale SmartThings Pro:

  • Gestionarea centralizată a dispozitivelor: Permite conectarea, monitorizarea și controlul diverselor dispozitive IoT, incluzând afișaje digitale, televizoare pentru hoteluri, sisteme de climatizare, electrocasnice, iluminat, soluții de control al temperaturii și umidității, camere de supraveghere și multe altele.
  • Tablou de bord cu analiză AI: Oferă o imagine de ansamblu asupra stării de conectare a dispozitivelor, facilitând gestionarea eficientă a acestora.
  • Mod de economisire a energiei bazat pe AI: Implementează algoritmi inteligenți pentru a optimiza consumul de energie al fiecărui dispozitiv conectat.
  • Securitate sporită: Include funcții avansate de securitate pentru a proteja datele și dispozitivele companiei.
  • Compatibilitate vastă: Funcționează cu o gamă largă de produse de la diverși producători și se integrează cu platforme populare precum Amazon Alexa, Google Assistant și IFTTT, permițând control vocal și automatizări complexe.

Beneficiile utilizării SmartThings Pro:

  • Creșterea eficienței operaționale: Automatizarea sarcinilor repetitive și gestionarea centralizată a dispozitivelor pot duce la economii semnificative de timp și resurse.
  • Optimizarea costurilor: Modul de economisire a energiei bazat pe AI poate contribui la reducerea facturilor la energie.
  • Îmbunătățirea securității: Funcțiile avansate de securitate pot proteja datele sensibile și pot preveni accesul neautorizat la dispozitive.
  • Experiență sporită a clienților: Soluțiile inteligente pot oferi o experiență mai personalizată și mai plăcută clienților.

Lansarea SmartThings Pro marchează o etapă importantă în viziunea Samsung de a oferi soluții IoT complete pentru companiile din diverse industrii. Platforma are potențialul de a transforma modul în care organizațiile își gestionează operațiunile, sporind eficiența, securitatea și satisfacția clienților.

Pentru a afla mai multe despre SmartThings Pro, vizitați site-ul web Samsung: https://www.samsung.com/us/smartthings/

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker