AplicatiiSoftwareTehnologie

Aplicația Paint se avea un update in windows 11

Aplicația Paint actualizată pentru Windows 11 este deja disponibilă dacă sunteți înscris în canalele Dev sau Beta ale programului Windows Insider. Dacă nu sunteți înscris, puteți obține în continuare actualizarea participând la program.

Pentru a vă alătura canalelor Dev sau Beta, urmați acești pași:

 1. Deschideți aplicația Setări Windows.
 2. Accesați Windows Update > Windows Insider Program.
 3. Faceți clic pe Începeți.
 4. Selectați Canalul Dev sau Canalul Beta.
 5. Urmați instrucțiunile de pe ecran.

După ce v-ați alăturat canalelor Dev sau Beta, aplicația Paint actualizată va fi descărcată și instalată automat pe computer.

Aplicația Paint actualizată include următoarele funcții noi:

 • Suport pentru modul întunecat
 • Controale pentru zoom
 • Dialogurile actualizate
 • Accesibilitate îmbunătățită

Pentru a afla mai multe despre aplicația Paint actualizată, puteți vizita următoarea postare de blog despre Paint pe Microsoft:

Dacă întâmpinați probleme la actualizarea Paint, puteți încerca următoarele:

 • Reporniți computerul.
 • Rulați instrumentul de depanare a aplicațiilor Windows Store.
 • Goliți memoria cache a Microsoft Store.
 • Rulați Microsoft Safety Scanner Tool.
 • Reparați sau resetați aplicația Paint.

Iată câteva detalii suplimentare despre noile funcții din Paint:

Modul întunecat: modul întunecat poate fi activat în setările aplicației. Face interfața aplicației în negru și gri, ceea ce poate fi mai ușor pentru ochi în condiții de lumină scăzută.


Comenzi de zoom: comenzile de zoom vă permit să măriți și să micșorați desenele dvs. Puteți utiliza rotița mouse-ului, comenzile rapide de la tastatură sau glisorul de zoom din bara de instrumente a aplicației.
Casete de dialog actualizate: casetele de dialog din aplicație au fost actualizate pentru a fi mai moderne și mai ușor de utilizat. Acestea includ, de asemenea, funcții noi, cum ar fi capacitatea de a previzualiza modificările înainte de a le aplica.


Accesibilitate îmbunătățită: caracteristicile de accesibilitate ale aplicației au fost îmbunătățite pentru a o face mai accesibilă persoanelor cu dizabilități. Aceste caracteristici includ capacitatea de a mări și micșora, abilitatea de a schimba dimensiunea fontului și abilitatea de a utiliza un cititor de ecran.


Suport pentru Fluent Design: aplicația acceptă acum Fluent Design, care este limbajul de design Microsoft. Acest lucru face ca aplicația să arate și să se simtă mai modernă și mai consecventă cu alte aplicații Windows.


Nouă interfață cu utilizatorul: interfața cu utilizatorul a aplicației a fost reproiectată pentru a fi mai intuitivă și mai ușor de utilizat. Bara de instrumente a fost simplificată, iar meniurile au fost reorganizate.

Pentru mai mult ajutor, puteți contacta asistența Microsoft.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker