Telefoane

Google Pixel 8a lansare in mai 2024

Google Pixel 8a este un telefon de gamă medie ce urmează sa fie lansat in Mai 2024. Telefonul se concentrează pe performanțe echilibrate la un preț accesibil.

Cel mai nou telefon alimentat cu inteligență artificială de la Google va fi lansat curând. Construit cu cipul Tensor G3, Pixel 8a este echipat cu multe dintre aceleași funcții AI ca Pixel 8 și Pixel 8 Pro – inclusiv Gemini, Best Take și Circle to Search, precum și Audio Magic Eraser pentru a ajuta la reducerea sunetelor care distrag atenția din videoclipuri.

Google Pixel 8a

De asemenea, introduce două culori noi — Aloe și Bay — împreună cu prima opțiune de stocare de 256 GB, oferindu-vă mai mult spațiu pentru conținutul preferat. Afla mai multe despre lansare preturi de pe pagina Google Pixel 8a

Fotografie uimitoare simplificată de la Pixel 8a

Clasat ca cea mai bună cameră pentru smartphone din categoria sa, Pixel 8a dispune de o cameră dublă puternică din spate, cu un obiectiv principal de 64 de megapixeli și un obiectiv ultrawide de 13 megapixeli. De asemenea, este echipat cu o cameră frontală de 13 megapixeli, care are un câmp vizual mare pentru a se potrivi și mai mult în fotografiile tale.

Datorită Google Tensor G3, Pixel 8a este dotat cu instrumente bazate pe inteligență artificială pentru a profita la maximum de fotografiile și videoclipurile tale:

 • Best Take vă permite să creați fotografia de grup dorită. Alegeți ceea ce credeți că este cea mai bună expresie pentru toată lumea într-o serie de fotografii.
 • Magic Editor vă permite să repoziționați și să redimensionați subiectele sau să utilizați presetări pentru a face fundalul să iasă în evidență – totul cu doar câteva atingeri.
 • Audio Magic Eraser elimină cu ușurință sunetele care vă distrag atenția din videoclipuri, cum ar fi vântul, aglomerația și alte zgomote, pentru un sunet clar și clar.

Specificați de baza ale telefonului Pixel 8a

 • Ecran: OLED de 6,1 inci cu rezoluție FHD+ (2400 x 1080 pixeli) și rată de reîmprospătare de 120 Hz pentru o imagine fluidă protejat de Corning Gorilla Glass 3
 • Procesor: Google Tensor G3, același procesor ca și pe Pixel 8 Pro, oferind performanțe bune Nona-core (1×3.0 GHz Cortex-X3 & 4×2.45 GHz Cortex-A715 & 4×2.15 GHz Cortex-A510)
 • Cameră: Cameră principală de 64 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii (OIS) pentru fotografii detaliate și videoclipuri 4K la 30 fps sau 60 fps
 • RAM: 8 GB RAM
 • Stocare: 128 GB sau 256 GB stocare UFS 3.1
 • Baterie: Bateria de 4492 mAh promite o autonomie de până la 24 de ore cu o singură încărcare. Acceptă încărcare rapidă prin cablu la 18W și încărcare wireless la 7.5W.
 • Software: Android 13 cu promisiunea a 7 ani de actualizări de software – un avantaj important pentru Pixel 8a
 • Alte caracteristici: Scanner de amprente sub ecran, protecție Gorilla Glass 3, difuzoare stereo, Wi-Fi 6e, NFC și conector USB Type-C 3.2

Pixel 8a este considerat o alegere solidă pentru cei care caută un telefon cu performanțe echilibrate, o cameră foto bună și actualizări software de lungă durată, la un preț mai accesibil decât modelele din seria Pixel 8.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker