Telefoane

Samsung Galaxy Z Fold 6 este noul telefon pliabil ce posibil sa apară in 2024

Samsung Galaxy Z Fold 6 nu a fost încă lansat data lansării nu a fost încă anunțată de Samsung, dar se preconizează că va avea loc în timpul verii anului 2024. Seria de telefoane Z Fold este un de top in portofoliu Samsung si se știe ca este precursorul acestor telefoane. Insa concurenta a devenit acerba pe acest segment de piața si Samsung are in plan sa scoate pe piața un telefon pliabil posibil din gama Fold la preț mai competitiv fata de telefoanele ce apar de la OnePlus, Oppo,, Xiaomi sau Huawei. Daca va reuși rămâne de văzut si va intra cel mai probabil on galerie de cele mai bune telefoane Samsung.

NU rămâne decât sa vedem pana atunci insa se așteaptă lansare Samsung Galaxy a55 in 2024.

Conform zvonurilor, Galaxy Z Fold 6 va avea un ecran principal de 7,6 inci cu o rezoluție de 1768 x 2208 pixeli și un ecran secundar de 6,2 inci cu o rezoluție de 832 x 2268 pixeli. Va fi alimentat de procesorul Snapdragon 8 Gen 3 și va avea o cameră principală de 50 de megapixeli, o cameră ultrawide de 12 megapixeli și o cameră telefoto de 10 megapixeli.

Dacă aceste zvonuri se confirmă, Galaxy Z Fold 6 ar fi o îmbunătățire semnificativă față de modelul anterior, Galaxy Z Fold 5.

Ecranele ar fi mai mari și mai clare, iar camera principală ar fi mai performantă. Procesorul Snapdragon 8 Gen 3 ar oferi, de asemenea, o performanță mai bună decât Snapdragon 8 Gen 1 de pe Galaxy Z Fold 5.

Desigur, rămâne de văzut dacă aceste zvonuri se vor confirma.

Samsung nu a anunțat încă nicio informație oficială despre Galaxy Z Fold 6.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker