SoftwareTehnologie

Aplicația WhatsApp îmbunătățiri pentru profiluri multiple

Administratorii au anunțat că lucrează la noi facilități pentru utilizatori

Conform descoperirilor făcute în codul aplicației de Android a celui mai popular serviciu de comunicare digitală din lume, WhatsApp a început să lucreze la suportul pentru profiluri multiple.

Aşa cum permite folosirea aceluiaşi cont pe mai multe dispozitive, aplicaţia WhatsApp de pe acelaşi dispozitiv va putea fi folosită pentru mai multe conturi.

Funcționalitatea beneficiază de o implementare asemănătoare celei care există deja pe – pot fi logate două conturi în același timp şi prin apăsarea pozei de profil din bara de butoane se poate face trecerea de la un cont la altul.

Nu este clar dacă va exista o limită de conturi ce vor putea fi logate simultan pe aceeaşi aplicaţie de WhatsApp şi nici care va fi această limită.

Cu ajutorul acestei facilităţi, utilizatorii îşi vor putea separa comunicaţiile – vor putea folosi un cont pentru discuţiile legate de serviciu şi unul pentru prieteni.

Deşi simpla testare a unei funcţionalităţi nu garantează şi implementarea acesteia, facilităţile descoperite în acest fel în ultimii ani s-au concretizat şi au devenit opţiuni pe care le pot folosi toţi utilizatorii produsului deţinut de Meta

WhatsApp, care, din punct de vedere funcţional, a rămas mult în urma aplicaţiilor concurente, a implementat în ultima vreme un ritm alert de modernizare, care presupune lansarea de noi şi noi facilităţi la anumite intervale de timp.

Doar în ultima lună, WhatsApp a lansat o mult aşteptată funcţie de editare a mesajelor, posibilitatea partajării ecranului, conectarea mai multor iPhone-uri la acelaşi cont, canalele publice şi tot în ultima luna s-a aflat că se lucrează la suportul pentru numele de utilizatori.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker