Jocuri

Jocurile gratis Epic Games Store gratis in perioada 16-22 noiembrie

Epic Game Store lansează frecvent jocuri gratis pentru pasionați de jocuri online.

Golden Light, un joc FPS de supraviețuire și groază, acesta este oferta gratuita până pe 16 noiembrie de la Epic Store.

Jocurile gratuite disponibile pe Epic Games Store pentru perioada 16 noiembrie – 22 noiembrie 2023 sunt

  • Earthlock este un joc de rol de acțiune în stil retro, cu o lume fantastică, creată de către o echipă de dezvoltatori români. Jucătorul controlează un grup de eroi care trebuie să salveze lumea de la o amenințare misterioasă.
  • Surviving the Aftermath este un joc de strategie de supraviețuire, în care jucătorul trebuie să construiască o colonie pentru a supraviețui unui eveniment apocalitic. Jucătorul trebuie să gestioneze resursele, să construiască clădiri și să cerceteze noi tehnologii, pentru a asigura supraviețuirea coloniștilor săi.

Ambele jocuri sunt disponibile gratuit pentru toți utilizatorii Epic Games Store, până pe 22 noiembrie 2023. Pentru a le revendica, trebuie să vă creați un cont Epic Games Store și să vă conectați. Odată ce le-ați revendicat, le veți putea păstra pentru totdeauna.

Earthlock

este un joc cu o grafică colorată și o poveste captivantă. Jocul are un sistem de luptă în stil turn-based, cu o varietate de abilități și strategii pe care le puteți folosi.

Surviving the Aftermath

este un joc cu o provocare ridicată. Jucătorul trebuie să fie atent la resurse și să planifice cu atenție fiecare mișcare, pentru a asigura supraviețuirea coloniștilor săi.

Dacă sunteți în căutarea unor jocuri noi de încercat, vă recomand să revendicați aceste două jocuri gratuite de la Epic Games Store.

NU rata si lansarea Avatar Frontiers of Pandora jocul ce va fi lansat in decembrie.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker