Casa si gradina

Cei mai buni roboți pentru curățat piscina 2023

Roboții pentru curățat piscina sunt o modalitate excelentă de a menține piscina curată și fără efort. Aceștia sunt aparate autonome care pot curăța atât fundul, cât și pereții piscinei, precum și suprafața apei.

Iată o listă cu cei 5 cei mai buni roboți pentru curățat piscina din 2023, în funcție de caracteristici, performanță și preț:

1. Maytronics Dolphin Supreme M700

Maytronics Dolphin Supreme M700 este un robot de curățare complet automat care folosește o tehnologie de navigație cu laser pentru a curăța eficient orice tip de piscină, inclusiv piscinele cu forme complexe. Robotul are o autonomie de până la 4 ore și un sistem de filtrare cu două niveluri care capturează chiar și cele mai mici particule de murdărie.

2. Zodiac Vortex RX 9i

Zodiac Vortex RX 9i este un robot de curățare inteligent care folosește un sistem de navigație GPS pentru a curăța piscina în mod eficient și complet. Robotul are o autonomie de până la 3 ore și un sistem de filtrare cu două niveluri care capturează murdăria și părul.

3. Polaris 9550 IQ

Polaris 9550 IQ este un robot de curățare performant care folosește un sistem de navigație inteligent pentru a curăța piscina în mod eficient și complet. Robotul are o autonomie de până la 3 ore și un sistem de filtrare cu două niveluri care capturează murdăria și părul.

4. Hayward TigerShark X2

Hayward TigerShark X2 este un robot de curățare puternic care folosește un motor cu 2 viteze pentru a curăța piscina în mod eficient. Robotul are o autonomie de până la 2 ore și un sistem de filtrare cu două niveluri care capturează murdăria și părul.

5. Intex 28005

Intex 28005 este un robot de curățare accesibil care este potrivit pentru piscinele mici și medii. Robotul are o autonomie de până la 2 ore și un sistem de filtrare cu un singur nivel care capturează murdăria și părul.

Factori de luat în considerare la alegerea unui robot pentru curățat piscina

La alegerea unui robot pentru curățat piscina, este important să luați în considerare următoarele factori:

  • Tipul de piscină: Robotul trebuie să fie potrivit pentru tipul de piscină pe care îl aveți. Dacă aveți o piscină cu formă complexă, aveți nevoie de un robot cu un sistem de navigație eficient.
  • Dimensiunea piscinei: Alegeți un robot care este potrivit pentru dimensiunea piscinei dumneavoastră. Robotii mai mari sunt mai puternici și pot curăța piscine mai mari.
  • Caracteristicile: Robotii pentru curățat piscina sunt disponibili cu o varietate de caracteristici, cum ar fi navigația automată, sistemele de filtrare cu mai multe niveluri și senzorii de detectare a murdăriei.
  • Prețul: Prețurile robotilor pentru curățat piscina variază în funcție de caracteristici și performanță.

Îngrijirea robotului pentru curățat piscina

Pentru a vă asigura că robotul pentru curățat piscina funcționează corect și durează mai mult, este important să îl întrețineți corespunzător. Iată câteva sfaturi de îngrijire:

  • Clătiți robotul după fiecare utilizare. Acest lucru va ajuta la îndepărtarea murdăriei și a resturilor.
  • Curățați filtrul robotului în mod regulat. Acest lucru va ajuta la menținerea performanței robotului.
  • Strângeți toate componentele robotului după fiecare utilizare. Acest lucru va ajuta la prevenirea ruginii.

Concluzie

Un robot pentru curățat piscina este o investiție excelentă pentru orice proprietar de piscină. Aceștia sunt o modalitate excelentă de a menține piscina curată și fără efort, economisind timp și energie.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker