Jocuri

EA Sports UFC 5 este pregătit de lansare in 2023

Lansarea jocului EA Sports UFC 5 este programată pentru data de 27 octombrie 2023 însă se poate juca cu 3 zile mai repede cu Early Acces Trial, pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

Jocul va fi disponibil pentru pre-comandă începând cu data de 7 septembrie 2023. Se alătura unui alt joc de sport Ea Sports WRC disponibil din noiembrie

În cadrul evenimentului de lansare, EA Sports a prezentat o serie de caracteristici noi care vor fi incluse în UFC 5, inclusiv:

  • Grafică îmbunătățită, care va oferi o experiență vizuală mai realistă și mai captivantă.
  • Un sistem de daune îmbunătățit, care va face ca luptele să fie mai brutale și mai solicitante.
  • Un nou mod de joc, Fight Week, care va conecta jucătorii cu evenimentele UFC din lumea reală.
  • Un sistem de progresie și recompense revizuit, care va oferi jucătorilor mai multe motive să se întoarcă la joc.

În plus, Deluxe Edition a jocului va include trei legende ale sporturilor de luptă: Fedor Emelianenko, Muhammad Ali și Mike Tyson sau Bruce Lee.

Caracteristicilor noi ale jocului EA Sports UFC 5

Grafică îmbunătățită

Sistem de progresie și recompense revizuit

EA Sports UFC 5 va profita de puterea noilor console pentru a oferi o grafică mai realistă și mai detaliată. Jucătorii vor putea vedea fiecare mușchi al luptătorilor, fiecare lovitură care lovește și fiecare sânge care curge.

Sistem de daune îmbunătățit

UFC 5 va oferi un sistem de daune mai realist care va afecta modul în care luptătorii se mișcă și se luptă. Jucătorii vor trebui să fie mai atenți la loviturile pe care le primesc, deoarece acestea le pot afecta capacitatea de a lupta.

Mod de joc Fight Week

Fight Week va conecta jucătorii cu evenimentele UFC din lumea reală. Jucătorii vor putea urmări evenimentele în direct în joc și vor putea participa la provocări și evenimente speciale.

UFC 5 va oferi un sistem de progresie și recompense revizuit care va oferi jucătorilor mai multe motive să se întoarcă la joc. Jucătorii vor putea câștiga recompense pentru a-și personaliza luptătorii și pentru a-și îmbunătăți performanțele.

EA Sports UFC 5 este o actualizare semnificativă față de predecesorul său, oferind o experiență mai realistă și mai captivantă pentru fanii UFC.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker