Jocuri

Skull and Bones va fi lansat in 2024 , vine si cu o versiune open Beta de test

Data lansării jocului Skull and Bones în 2024 este 16 februarie 2024. Această dată a fost anunțată de Ubisoft în cadrul The Game Awards 2023. Versiunea Open Beta, va fi deschisă către toți jucătorii interesați în perioada 8 – 11 februarie 2024.

Intră în lumea periculoasă Skull and Bones, unde joci după propriile tale reguli pentru a te ridica dintr-un necunoscut pentru a deveni cel mai înfricoșător pirat.

Construiește o varietate de nave unice, formează alianțe puțin probabile și participă la bătălii navale palpitante în timp ce depășești șansele și aduci haos pe mări.

Trailer Oficial si data lansare 3 zile in avans

Faceți parte dintr-o lume captivantă care introduce noi provocări și caracteristici în fiecare sezon.

Jocul a fost anunțat inițial în 2017, cu o dată de lansare stabilită pentru 2018. Cu toate acestea, a fost amânat de mai multe ori, ultima dată în octombrie 2023, când Ubisoft a anunțat că va fi lansat în primul trimestru al anului 2024.

Skull and Bones este un viitor joc video de acțiune și aventură dezvoltat de Ubisoft Singapore și publicat de Ubisoft. Jocul este programat să fie lansat pentru PlayStation 5, Xbox Series X/S și Microsoft Windows. O versiune pentru Google Stadia a fost planificată înainte de închiderea serviciului.

În Skull and Bones, jucătorii preiau controlul asupra unui căpitan de pirați personalizabil și trebuie să navigheze în Oceanul Indian pentru a-și construi reputația și a deveni cel mai înfricoșător pirat.

Ei pot ataca nave comerciale, se pot angaja în bătălii navale și pot face schimb de bunuri pentru a câștiga bani și resurse. Jucătorii pot, de asemenea, să formeze alianțe cu alți pirați pentru a face față unor provocări mai mari.

Jocul prezintă o varietate de nave din care să aleagă, fiecare cu propriile sale puncte forte și puncte slabe. Jucătorii își pot îmbunătăți navele cu noi arme, armuri și membri ai echipajului.

Lumea jocului este împărțită în mai multe regiuni, fiecare cu propriile provocări și recompense unice.

Skull and Bones este un joc de acțiune și aventură cu tematică pirat. Jucătorii vor putea explora un ocean vast, captura nave inamice, construi și personaliza propriile nave și să se lupte pentru supremație în lumea piraților.

Iată câteva dintre lucrurile la care vă puteți aștepta de la Skull and Bones:

  • O lume vastă și deschisă de explorat
  • O varietate de nave pentru personalizare și upgrade
  • Luptă navală palpitantă
  • Un sistem de progresie profund și captivant
  • Joc multiplayer

Ubisoft a promis că va susține jocul cu actualizări regulate și este probabil ca jocul să devină în cele din urmă o experiență mai completă.

Jocul va fi disponibil pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series X/S.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker