HardwareTehnologie

Apple si noile mac-uri cu M3

Apple una dintre cele mai mari companii de hardware se pregătește să lanseze foarte așteptatele sale Mac-uri M3 Apple Silicon Mark Gurman dezvăluie o posibila lansare in octombrie.

Nu există nicio confirmare oficială a faptului că Apple va lansa noile Mac-uri cu M3 în 2023, dar este posibil. Apple a lansat în mod tradițional noi Mac-uri în lunile septembrie și octombrie, așa că este posibil ca noi Mac-uri cu M3 să fie lansate în această perioadă. Cu toate acestea, este, de asemenea, posibil ca Apple să amâne lansarea noilor Mac-uri cu M3 până în 2024.

Există câteva motive pentru care Apple ar putea lansa noi Mac-uri cu M3 în 2023. În primul rând, M3 este probabil să fie un cip mai puternic decât M2, ceea ce ar face noile Mac-uri mai rapide și mai eficiente decât modelele actuale. În al doilea rând, M3 este probabil să fie mai accesibil decât M2, ceea ce ar face noile Mac-uri mai accesibile unui public mai larg.

Cu toate acestea, există și câteva motive pentru care Apple ar putea amâna lansarea noilor Mac-uri cu M3 până în 2024. În primul rând, Apple se poate confrunta cu probleme de aprovizionare cu semiconductori, ceea ce ar putea împiedica compania să lanseze noile Mac-uri la timp. În al doilea rând, Apple se poate concentra pe lansarea altor produse în 2023, cum ar fi noul iPhone 15 și noul iPad , Watch Series 9 și noul Apple Watch Ultra

Zvonurile sugerează că noile Mac-uri cu M3 ar putea include un MacBook Air, un MacBook Pro de 13 inchi și un MacBook Pro de 14 inchi. De asemenea, se spune că noile Mac-uri ar putea include o varietate de noi funcții, cum ar fi suport pentru Thunderbolt 4, porturi HDMI și carduri SD.

În cele din urmă, doar timpul va spune dacă Apple va lansa noile Mac-uri cu M3 în 2023 sau 2024.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker