Jocuri

Darkest Dungeon 2 The Burning Blade DLC lansare în decembrie 2023

Darkest Dungeon 2 The Burning Blade DLC este programat să fie lansat în decembrie 2023, așa cum a anunțat dezvoltatorul Red Hook Studios.
Darkest Dungeon II este, de asemenea, o excursie rutieră pe rând a celor blestemați. Formează o petrecere, echipează-ți diligența și pornește pe peisajul în decadență într-o ultimă căutare iconică pentru a evita apocalipsa. Totuși, cele mai mari pericole cu care te confrunți pot veni din interior.

DLC-ul va introduce două noi clase de eroi: Duelistul și Cruciatul.

Duelistul este o clasă cu risc ridicat, cu recompense ridicate, care excelează în lupta corp la corp, dar este vulnerabilă la daune. Este un erou la distanță care este specializat în provocarea daunelor cu pânza lui. Este un erou cu risc ridicat, cu recompense ridicate, care poate fi foarte eficient în mâinile potrivite.

Cruciatul este o clasă de tancuri care poate provoca daune și poate proteja aliații. Este un erou versatil care poate fi folosit într-o varietate de roluri.

Ambii eroi noi vor veni cu bibelouri unice și obiecte de semnătură, precum și povești de fundal cu voce completă, care vor include întâlniri flashback care se pot juca, iar The Binding Blade introduce, de asemenea, o nouă amenințare de mini-șef cunoscută sub numele de Warlord.

Pentru noutăți despre joc accesați pagina oficiala.

Fanii Darkest Dungeon 2 pot aștepta cu nerăbdare noul DLC în decembrie.

DLC-ul Burning Blade este un DLC plătit, dar este disponibil și ca parte a Darkest Dungeon 2: Season Pass. Abonamentul de sezon include toate DLC-urile care sunt lansate pentru joc, precum și o reducere de 10% la toate achizițiile din joc.

Darkest Dungeon 2 este un joc de rol pe turn pe turn, care este disponibil pe Steam, Epic Games Store

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker