Ceasuri

Ceasurile Fitbit de la Google – modele si variante disponibile

Toate modele Fitbit urmăresc elementele esențiale, cum ar fi pașii, somnul și ritmul cardiac – ceea ce le diferențiază sunt funcțiile suplimentare de urmărire a sănătății, cum ar fi ECG, instrumente de gestionare a stresului și măsurători ale oxigenului din sânge.

De departe cel mai bun Fitbit este modelul – Fitbit Charge 6 – combină multe optiuni într-un tracker subțire.

Dar hai sa vedem ce variante de ceasuri Fitbit exista, si sa detaliem puțin caracteristicile și beneficii aduse de fiecare model. Cele mai populare modele Fitbit

Fitbit Charge 6

Această brățară de fitness este o alegere excelentă pentru cei care doresc o opțiune bogată în funcții. Are un monitor de ritm cardiac, monitorizare SpO2, GPS, urmărirea somnului și multe altele. De asemenea, este rezistent la apă și are o durată de viață a bateriei de până la 7 zile.

Fitbit Charge 6

Fitbit Sense 2

Acest smartwatch este o opțiune excelentă pentru cei care doresc un dispozitiv care poate face mai mult decât să le urmărească antrenamentele. Are toate funcțiile de la Charge 5, plus un ECG, un senzor de temperatură a pielii și un monitor de stres. De asemenea, are un design mai elegant și o durată de viață a bateriei de până la 6 zile.

Fitbit Sense 2

Fitbit Versa 4

Acest smartwatch este o opțiune bună pentru cei care doresc un echilibru bun între funcții și preț. Are un monitor de ritm cardiac, urmărirea somnului, GPS și multe altele. De asemenea, are un design elegant și o durată de viață a bateriei de până la 6 zile.

Fitbit Versa 4

Fitbit Inspire 3

Această brățară de fitness este o opțiune excelentă pentru cei care doresc un dispozitiv de bază și accesibil. Are un monitor de ritm cardiac, urmărirea somnului și multe altele. De asemenea, este rezistent la apă și are o durată de viață a bateriei de până la 10 zile.

Fitbit Ace 3

Această brățară de fitness este o opțiune excelentă pentru copii. Are un design durabil și prietenos cu copiii și oferă urmărirea de bază a activității și a somnului. De asemenea, este rezistent la apă și are o durată de viață a bateriei de până la 5 zile. Puteți vedea si noua varianta de ceas Fitbit ACE LTE pentru copii.

Cel mai bun ceas Fitbit pentru tine va depinde de nevoile și bugetul tău individual. Luați în considerare ce funcții sunt importante pentru dvs. și cât sunteți dispus să cheltuiți.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker