Ceasuri

Fitbit Ace LTE nou ceas inteligent de la google pentru copii

Fitbit Ace LTE: O smartwatch pentru copii care face mișcarea distractivă și oferă liniște sufletească părinților. Evident ca pe piața sunt multe ceasuri smart pentru copii acesta este insa o inovație de la Google.

Ce este Fitbit Ace LTE?

Fitbit Ace LTE este un smartwatch special conceput pentru copiii cu vârsta de 7 ani și peste. Permite copiilor să rămână conectați cu părinții prin apeluri, mesaje text și mesaje vocale. De asemenea, îi ajută pe copii să rămână activi prin monitorizarea pașilor și încurajarea lor să se miște mai mult.

Ce îl face special?

  • Conectivitate LTE: Ace LTE are conectivitate LTE, ceea ce înseamnă că copiii pot apela, trimite mesaje text și mesaje vocale părinților și altor contacte aprobate, chiar și atunci când nu sunt în apropierea unui telefon.
  • Monitorizare a activității: Ace LTE monitorizează pașii, minutele active și somnul copiilor. De asemenea, are o gamă de caracteristici distractive care îi încurajează pe copii să se miște mai mult, cum ar fi jocuri și provocări.
  • Design durabil: Ace LTE este construit pentru a rezista la uzura zilnică a copiilor. Este rezistent la apă până la 50 de metri și are o baterie care durează până la 16 ore.
  • Siguranță: Ace LTE are o serie de caracteristici de siguranță care oferă liniște sufletească părinților. De exemplu, părinții pot configura zone de siguranță virtuale și pot primi alerte dacă copiii lor părăsesc aceste zone.

Ce spun părinții?

Părinții care și-au achiziționat copiilor Fitbit Ace LTE sunt în general încântați de produs. Apreciază caracteristicile de conectivitate și monitorizare a activității și spun că i-a ajutat pe copiii lor să fie mai activi. De asemenea, apreciază caracteristicile de siguranță care le oferă liniște sufletească.

Iată câteva lucruri de reținut:

  • Fitbit Ace LTE necesită un abonament lunar la Fitbit Ace Pass.
  • Ace LTE este compatibil doar cu anumite rețele mobile.
  • Unele caracteristici, cum ar fi apelurile și mesajele text, pot necesita permisiunea părinților.

În general, Fitbit Ace LTE este o opțiune excelentă pentru părinții care doresc un smartwatch care să-i ajute pe copiii lor să rămână conectați, activi și în siguranță.

Pentru mai multe informații cititi site-ul web Fitbit: https://www.fitbit.com/global/us/products/smartwatches/ace-lte

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker