HardwareTehnologie

Ce este eSIM avantaje si specificații

Un eSIM (embedded SIM) este o cartelă SIM virtuală care este încorporată în dispozitivul dvs. mobil, cum ar fi un smartphone sau o tabletă. Înlocuiește cartela SIM tradițională, care este o mică bucată de plastic cu un cip încorporat.

Evoluție cartela SIM

eSIM-urile oferă o serie de avantaje față de cartelele SIM tradiționale, inclusiv:

  • Sunt mai mici și mai durabile, deoarece sunt încorporate în dispozitiv.
  • Sunt mai ușor de configurat, deoarece nu necesită schimbarea cartelei SIM.
  • Permit utilizatorilor să comute între diferite operatori de telefonie mobilă fără a fi nevoie să înlocuiască fizic cartela SIM.

eSIM-urile sunt încă o tehnologie relativ nouă, dar devin din ce în ce mai răspândite.

Mulți producători de dispozitive mobile, cum ar fi Apple, Samsung și Google, oferă acum dispozitive cu suport pentru eSIM.

De curând eSIM a fost implementat si de furnizorul DIGI asa cum anunța la ei pe blog.

Iată câteva dintre avantajele specifice ale eSIM-urilor:

  • Mai puține probleme. eSIM-urile sunt mai rezistente la deteriorare decât cartelele SIM tradiționale, deoarece nu sunt expuse la elemente. Acest lucru le face o alegere mai bună pentru dispozitivele care sunt adesea expuse la uzură, cum ar fi ceasurile inteligente și brățările fitness.
  • Mai multă flexibilitate. eSIM-urile vă permit să comutați între diferite operatori de telefonie mobilă fără a fi nevoie să înlocuiți fizic cartela SIM. Acest lucru poate fi util dacă călătoriți frecvent sau dacă doriți să experimentați cu diferite planuri de telefonie mobilă.
  • Mai multe opțiuni. eSIM-urile sunt disponibile de la o gamă mai largă de operatori de telefonie mobilă decât cartelele SIM tradiționale. Acest lucru vă oferă mai multe opțiuni atunci când alegeți un plan de telefonie mobilă.

Dacă sunteți în căutarea unui nou dispozitiv mobil, căutați unul care acceptă eSIM. Vă va oferi o serie de avantaje față de dispozitivele care folosesc cartele SIM tradiționale.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker