Ceasuri

Cele mai bune ceasuri smart de cumpărat in 2024

Cele mai bune ceasuri smart din 2024 sunt cele care oferă o combinație excelentă de caracteristici, autonomie și preț, care oferă o combinație echilibrată de caracteristici, performanță și valoare. Ele trebuie să fie confortabile de purtat, să aibă un ecran de înaltă calitate și să ofere o varietate de funcții utile, cum ar fi monitorizarea sănătății, GPS, plăți fără contact și compatibilitate cu asistenții vocali.

În funcție de nevoile și bugetul dumneavoastră, puteți alege dintre următoarele modele:

Apple Watch Ultra

Este cel mai nou smartwatch de la Apple, și este, de asemenea, cel mai bun. Oferă un ecran Retina de 2 inchi, un procesor puternic, o autonomie de până la 2 zile, și o varietate de caracteristici de sănătate și fitness de ultimă generație.

Oferă o baterie mai mare, mai multe comenzi, un design robust îmbunătățit și caracteristici specializate adaptate activităților în aer liber. Este mai mult decât un pas provizoriu către teritoriul Garmin, deși durata de viață a bateriei te va forța să te reîncărcare mai repede decât modelele Garmin de top.

Pro

 • Ecran excelent
 • Durată de viață a bateriei mai mare decât alte ceasuri Apple
 • Durabilitate mai bună

Contra

 • Lipsesc unele abilități de navigare
 • Comportă o primă considerabilă
 • Are nevoie de o durată de viață mai lungă a bateriei pentru a concura cu cei mai buni

Ceas smart Apple Watch 8

Este o versiune îmbunătățită a Apple Watch 7, cu un ecran mai mare, un procesor mai rapid, și o varietate de noi caracteristici, cum ar fi un senzor de temperatură corporală. Desigur, există același accelerometru actualizat, complet cu detectarea accidentelor.

Articole relevante

Senzorii de ritm cardiac, ECG și oxigen din sânge sunt prezenți și luați în considerare, la fel ca un design rafinat și un senzor de temperatură pentru a ajuta la detectarea ovulației. Are cel mai recent procesor dual-core S8.

Apple Watch Series 8

Ceas Apple Watch SE 2

Este o opțiune mai accesibilă, care oferă multe dintre caracteristicile Apple Watch 8, la un preț mai mic. Acestea includ același procesor, meniul vast Apple de funcții de sănătate și fitness și funcții chiar mai noi, cum ar fi Detectarea accidentelor de mașină. Compromisurile pentru preț includ lipsa unui afișaj permanent, urmărirea oxigenului sângeroasă și inteligența ECG. Dar dacă nu sunteți agitat cu acestea și doriți un Apple Watch actualizat la un preț mai acceptabil, acesta este cel potrivit pentru dvs.


Samsung Galaxy Watch 6 Classic

este un smartwatch excelent pentru utilizatorii Android. Oferă un ecran AMOLED de 1.4 inch, un procesor Exynos W920, o autonomie de până la 40 de ore, și o varietate de caracteristici de sănătate și fitness.

Așa că este grozav să vezi că Watch 6 Classic revine la gama Samsung. Nu este dramatic diferit de Watch 6 obișnuit din punct de vedere al stilului și are un preț mai mare, dar ecranele mai mari îi oferă o prezență mai mare la încheietura mâinii.

Bateriile mai mari înseamnă, de asemenea, mai mult timp între încărcări, iar opțiunile extinse de urmărire a fitness-ului vor mulțumi alergătorii obișnuiți, precum și cei care fac mișcare.

ceas smart Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Ceas Huawei GT 4

Dacă designul și calitatea materialelor contează cel mai mult atunci când este greu să nu-ți placă Huawei Watch GT 4. Este un smartwatch cu aspect fantastic, care îi face pe rivalii la prețuri similare să arate pozitiv ca o jucărie în comparație. Durata de viață a bateriei rămâne superbă, iar ecranul este uimitor.

Și oricât de mult credem că este mai arătos decât orice Apple Watch, nu va convinge niciun posesor de iPhone să facă schimbarea.

Are mulțime de funcții inteligente bonus, iar Watch GT 4 are mult mai mult sens. Huawei Health este suficient de detaliat atât pentru exerciții fizice ocazionale, cât și pentru antrenamente serioase și face într-adevăr foarte bine urmărirea zilnică a sănătății.

ceas Huawei GT 4

Ceasuri smart modele ce merita atenția

Hai sa privim Putin lucrurile sin din alta perspectiva, dc vb de ceasuri smart pe lângă mari producători de ceasuri smart cum ar fi Apple, Samsung, Huawei, Google etc mai si alți producători care fac ceasuri bune si care sunt aplicate mai mult spre o nișa anume si vreau sa va prezint cateva împărțite pe anumite arii de interes.

Ceasuri smart pentru sport

 • Garmin Forerunner 245 este un smartwatch sportiv excelent pentru alergători și triatlelor. Oferă un ecran AMOLED de 1.2 inch, un procesor GPS de 24 de ore, o autonomie de până la 7 zile, și o varietate de caracteristici de urmărire a performanțelor.
 • Polar Vantage M2 este un alt smartwatch sportiv excelent, care oferă o varietate de caracteristici de urmărire a performanțelor, inclusiv un senzor de puls optic, un senzor de accelerație, și un senzor de unghi înclinat.
 • Amazfit T-Rex 2 este un smartwatch sportiv rezistent, care este ideal pentru activități în aer liber. Oferă un ecran AMOLED de 1.39 inch, un procesor GPS de 24 de ore, o autonomie de până la 20 de zile, și o varietate de caracteristici de urmărire a performanțelor.

Ceasuri smart cu o autonomie excelentă

 • Garmin Vivosmart 4 este un smartwatch cu o autonomie de până la 7 zile. Oferă un ecran AMOLED de 0.95 inch, un senzor de puls optic, un senzor de accelerație, și un senzor de oximetru în sânge.
 • Amazfit Bip 3 Pro este un smartwatch cu o autonomie de până la 14 zile. Oferă un ecran AMOLED de 1.43 inch, un senzor de puls optic, un senzor de accelerație, și un senzor de oximetru în sânge.
 • Xiaomi Watch S1 Active este un smartwatch cu o autonomie de până la 14 zile. Oferă un ecran AMOLED de 1.43 inch, un procesor GPS de 24 de ore, și o varietate de caracteristici de urmărire a performanțelor.

De ce sa ții cont când cumperi un ceas smart.

 • Sistemul de operare: Există două sisteme de operare principale pentru smartwatch-uri: Wear OS de la Google și watchOS de la Apple. Wear OS este compatibil cu o gamă mai largă de dispozitive mobile, dar watchOS este cunoscut pentru performanțele sale mai bune și pentru integrarea sa strânsă cu dispozitivele Apple.
 • Ecranul: Ecranul este unul dintre cele mai importante aspecte ale unui smartwatch. Alegeți un model cu un ecran de dimensiunea potrivită pentru dumneavoastră și cu o rezoluție bună.
 • Funcțiile: Alegeți un smartwatch cu funcțiile de care aveți nevoie. Unele dintre funcțiile comune includ monitorizarea ritmului cardiac, monitorizarea somnului, monitorizarea stresului, GPS, plăți fără contact etc.
 • Autonomia: Autonomia bateriei este un alt factor important de luat în considerare. Alegeți un model cu o autonomie suficientă pentru nevoile dumneavoastră.
 • Prețul: Prețurile smartwatch-urilor variază foarte mult. Alegeți un model care se încadrează în bugetul dumneavoastră.

În cele din urmă, alegerea celui mai bun smartwatch pentru dumneavoastră depinde de nevoile și bugetul dumneavoastră.

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun smartwatch de pe piață, Apple Watch Ultra este cea mai bună opțiune.

Dacă sunteți în căutarea unui smartwatch accesibil, Apple Watch SE 2 este o opțiune excelentă.

Și dacă sunteți în căutarea unui smartwatch pentru sport, Garmin Forerunner 245 este o opțiune excelentă.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker