Telefoane

Huawei lansare smartwatch Watch GT pe 14 septembrie 2023

Huawei a anunțat Mobile World Congress (MWC) de la Barcelona lansarea noul lor ceas inteligent. Asa cum indica site-ul oficial Huawei lansarea ar fi pe 14 septembrie 2023.

Compania a tachinat noul ceas pe rețelele sociale și este de așteptat să aibă o serie de îmbunătățiri față de generația anterioară, inclusiv o durată de viață mai lungă a bateriei, un procesor mai puternic și noi funcții de sănătate și fitness.

Teaser-urile arată două modele diferite pentru noul Watch GT, unul cu o față rotundă și unul cu o față pătrată. Se așteaptă ca ambele ceasuri să aibă afișaje AMOLED, senzori de ritm cardiac și GPS.

Ceasul cu fața rotundă este de așteptat să aibă și un senzor SpO2 pentru măsurarea nivelului de oxigen din sânge.

Huawei nu a lansat încă detalii specifice despre noul Watch GT, dar este de așteptat să fie un upgrade semnificativ față de generația anterioară.

Watch GT 3 a fost lansat în 2021 și a avut o durată de viață a bateriei de până la 14 zile, așa că este posibil ca noul Watch GT să aibă o viață și mai mare a bateriei.

Noul Watch GT este, de asemenea, de așteptat să fie alimentat de un procesor mai puternic decât Watch GT 3. Acest lucru va permite ceasului să ruleze aplicații mai complexe și să ofere o experiență de utilizare mai fluidă.

În ceea ce privește funcțiile de sănătate și fitness, noul Watch GT este de așteptat să aibă noi funcții pentru urmărirea somnului, stresului și antrenamentelor. De asemenea, este posibil ca ceasul să aibă noi funcții pentru monitorizarea tensiunii arteriale și a nivelului de glucoză din sânge.

Noul Watch GT este de așteptat să fie o alegere populară pentru cei care caută un ceas inteligent cu o durată lungă de viață a bateriei, funcții puternice și un design elegant.

Va fi interesant de văzut ce are în rezervă Huawei pentru noul Watch GT când acesta va fi anunțat oficial pe 14 septembrie.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker