Jocuri

Ubisoft anunța noi jocuri in acest an.

Assassin’s Creed Nexus VR

Deveniți Asasinul în Assassin’s Creed® Nexus VR. Încorporați Asasinii legendari într-o poveste cu totul nouă creată exclusiv pentru VR. Parkour și urcați liber pe hărți deschise în timp ce decideți cum să atingeți obiectivele. Utilizați mișcările din lumea reală cu o varietate de arme în timp ce luptați cu inamicii reactivi. Manevră pe furiș ascunzându-te în umbră sau amestecându-te printre civili. Experimentați goana asasinatelor aeriene și saltul descurajant al credinței. Funcționalitatea inovatoare VR oferă cea mai imersivă experiență cu cele mai bune funcții de confort din clasă, pentru a ajuta la vertij sau frica de înălțime.

CGI Announce Trailer | Meta Quest 2 & Meta Quest 3 | Ubisoft Forward

Avatar: Frontiers of Pandora.

Primul joc care aduce noutăți majore este produs de Ubisoft care te invita in universul Avatar ultimul film din serie. Este un joc interesant cu multe harți si trebuie sa controlezi teritorii si trebuie sa te extinzi atacând dușmanii care au forturi trebuie sa înveți skill-uri si sa aduni cat mai multe resurse pentru a reuși sa te dezvolți.

Avatar: Frontiers of Pandora un joc de acțiune și aventură la persoana întâi, plasat în Frontiera de Vest, nemaivăzută până acum. Călătoriți prin regiuni frumoase, extraterestre, întâlniți noi clanuri Na’vi, personalizați-vă personajul, îmblânzește-ți propria banshee și stăpânește atât armamentul Na’vi, cât și armamentul uman pentru a-l apăra pe Pandora de periculoasa RDA.

Creat în colaborare cu compania de producție Disney și James Cameron, Lightstorm Entertainment, veți experimenta un joc de acțiune și aventură în lume deschisă la persoana întâi, dezvoltat exclusiv pentru a maximiza puterea consolelor și PC-urilor de nouă generație.

Star Wars: Outlaws

Un alt joc de la Ubisoft si te duce in lumea suburbana in stil mafiot si trebuie sa supravietuiesti. Experimentați primul joc Războiul Stelelor™ din lume deschisă, plasat între evenimentele din The Empire Strikes Back și Return of the Jedi. Explorați planete distincte din galaxie, atât emblematice, cât și noi. Riscă totul în rolul lui Kay Vess, o ticăloasă în curs de dezvoltare care caută libertate și mijloacele de a începe o nouă viață, alături de tovarășul ei Nix. Luptă, fură și depășește-ți drumul prin sindicatele criminale ale galaxiei, în timp ce te alături celor mai căutați din galaxie.

Assassin’s Creed Mirage

Al 3-lea joc din serie. În Assassin’s Creed Mirage, ești Basim, un hoț de stradă viclean cu viziuni de coșmar, care caută răspunsuri și dreptate. După un act de răzbunare mortală, Basim fuge din Bagdad și se alătură unei organizații străvechi – The Hidden Ones. Pe măsură ce învață ritualurile lor misterioase și principiile puternice, își va perfecționa abilitățile unice, își va descoperi adevărata natură și va ajunge să înțeleagă un nou Crez – unul care îi va schimba soarta în moduri pe care nu și-ar fi putut imagina niciodată.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker