Telefoane

Telefoane pliabile in 2024 cele mai căutate

Piața telefoanelor pliabile este în creștere rapidă, iar în 2024 sunt așteptate mai multe dispozitive noi și interesante. Iată câteva dintre cele mai bune telefoane pliabile care se pot achiziționa in 2024 facem o scurta lista cu caracteristicile lor cele mai importante.

Samsung Galaxy Z Fold 5

Samsung Galaxy Z Fold 5 este un model din seria de telefoane pliabile emblematice a companiei lansat in august 2023. Un design rafinat mai bun decât predecesorul său, precum și un procesor mai puternic și un sistem de cameră îmbunătățit. Depășește 7,6 inchi atunci când este deschis, oferind o experiență de vizionare și mai captivantă.

Z Fold 5 menține compatibilitatea cu S Pen Fold Edition, permițând luarea de note, desenarea și controlul precis pe ecranul mare.

În general, Samsung Galaxy Z Fold 5 pare să ofere progrese interesante în design, tehnologie și funcții, depășind limitele telefoanelor pliabile. Cu toate acestea, prețul ridicat și potențialele limitări ar trebui luate în considerare cu atenție înainte de a face o achiziție.

telefon Samsung Galaxy Z Fold 5

Samsung Galaxy Z Flip 5

Samsung Galaxy Z Flip 5 este o altă versiune pliabilă așteptată de la Samsung lansat in 2023 ca si seria Fold. Este probabil să aibă un design similar cu Galaxy Z Flip 4, dar cu câteva îmbunătățiri cheie, cum ar fi un ecran de acoperire mai mare și o baterie mai mare.

Ca și în cazul modelelor anterioare Flip, Z Flip 5 se pliază în jumătate pentru o dimensiune de buzunar, făcându-l ideal pentru cei care preferă un telefon care nu ocupă mult spațiu. Vine în diferite culori, astfel încât să poți alege una care se potrivește stilului tău.

Afișajul capacului, care este vizibil când telefonul este pliat, este mai mare decât pe Z Flip 4, ceea ce îl face mai convenabil pentru verificarea notificărilor, realizarea selfie-urilor și controlul redării media.

telefon Samsung Galaxy Z Flip 5

Huawei Mate XS 3

Huawei Mate Xs 3 este un alt telefon pliabil foarte bun lansat in aprilie 2023. Are un design pliabil cu cu multe îmbunătățiri cheie, Față din sticlă, spate din sticlă sau spate din piele ecologică, cadru din aluminiu.

Subțire, design pliabil quad-curve ușor, Construcție Quad-Curve are doar 239 g, si o grosime de doar 5,3 mm⁠, materiale ușoare inovatoare, utilizare confortabilă


Motorola Razr 4

Motorola Razr 4 este noul model din seria de telefoane pliabile retro-moderne a companiei. lansat in iunie 2023 Se așteaptă să aibă un design mai rafinat decât predecesorul său, precum și un procesor mai puternic și un sistem de cameră îmbunătățit.

telefon Motorola Razr 4

Oppo Find N2

Oppo Find N2 este un telefon pliabil nou de la Oppo. Oppo Find N2 are un design ușor care cântărește doar 233 de grame, ceea ce îl face unul dintre cele mai ușoare telefoane pliabile disponibile, oferind o manevrare confortabilă și portabilitate.

Ecranul principal de 7,1 inchi are o rezoluție de 1792 x 1920 și o rată de reîmprospătare de 120 Hz, oferind imagini fluide și o experiență de vizionare excelentă pentru conținut multimedia și jocuri.

Deși nu este absolut top-of-the-line, sistemul de camere de la Find N2 are un senzor principal de 50 MP, un senzor ultrawide de 48 MP și o cameră selfie de 32 MP, permițându-vă să capturați fotografii și videoclipuri decente în diferite condiții de iluminare.

Oppo susține că a folosit noi materiale și tehnici de inginerie pentru a crea o balama mai durabilă și pentru a îmbunătăți calitatea generală de construcție a telefonului.

Oppo Find N2

Acestea sunt doar câteva dintre telefoane pliabile disponibile in 2024 revenim cu alte noi modele pe măsura ce apar. Un telefon pliabil așteptat in 2024 este noul telefon samsung galaxy z fold 6

Este un an interesant pentru piața telefoanelor pliabile și va fi interesant de văzut ce noi dispozitive sunt lansate.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker