HardwareTehnologie

XBox va folosi OneDrive automat pentru salvări videoclipuri si capturi de ecran

Puncte importante
  • Consolele Xbox vor putea în curând să încarce imagini și videoclipuri pe OneDrive
  • Odată ce articolele sunt încărcate în OneDrive, le puteți accesa de oriunde.
  • Noua caracteristică este considerată un instrument de rezervă pentru clipurile de joc și capturile de ecran.

Microsoft a anunțat în septembrie 2023 că testează o funcție care va permite încărcarea automată a capturilor de jocuri Xbox pe OneDrive. Această funcție este disponibilă în prezent unui grup select de utilizatori XBox Insiders.

Microsoft lucrează la nouă funcție care va permite automat consolelor Xbox Series S, X și One să încarce capturi de ecran și clipuri video pe OneDrive. Funcția de rezervă este în prezent testată pe consolele înscrise în canalele Alpha și Alpha Skip-Ahead.

Potrivit unui nou raport de la The Verge, Microsoft adaugă un nou expert pentru a ajuta utilizatorii cu procesele de sincronizare cu OneDrive. Expertul oferă, de asemenea, opțiuni pentru a încărca capturi și clipuri existente, dar nu trebuie să încărcați totul, deoarece este posibil să vă alegeți întreaga colecție sau articolele în mod individual.

Când activați funcția, Xbox vă va încărca automat videoclipurile viitoare în folderul „Videoclipuri” și capturile de ecran în folderul „Imagini”, făcându-le disponibile instantaneu pe orice dispozitiv (Windows 11, 10, macOS, iOS, Android și Linux) care acceptă accesarea OneDrive prin web sau aplicație.

Încărcarea funcționează în fundal, așa că dacă aveți multe elemente de sincronizat, coada poate dura până la câteva zile. De asemenea, la momentul scrierii acestui articol, este posibil să încărcați clipuri cu rezoluție 4K, dar este ceva care va veni în viitor.

Funcția va permite utilizatorilor să acceseze capturile lor de jocuri de pe orice dispozitiv cu acces la internet. De asemenea, va permite utilizatorilor să partajeze capturile lor cu prietenii și familia.

Microsoft nu a anunțat încă o dată de lansare pentru funcția de încărcare automată a capturilor de jocuri pe OneDrive. Cu toate acestea, este probabil ca funcția să fie lansată pentru toți utilizatorii Xbox în cursul anului 2023 odată cu lansarea consolelor XBOX seria S.

Iată câteva dintre beneficiile utilizării OneDrive pentru capturile de jocuri Xbox:

  • Acces ușor la capturi de jocuri de pe orice dispozitiv cu acces la internet
  • Posibilitatea de a partaja capturi de jocuri cu prietenii și familia
  • Spațiu de stocare nelimitat pentru capturi de jocuri, cu un abonament Xbox Game Pass Ultimate

Dacă sunteți un utilizator Xbox, vă recomandăm să folosiți funcția de încărcare automată a capturilor de jocuri pe OneDrive când va fi lansată în mod public.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker