Auto

Nokian Powerproof 1 – noile anvelope de vara Nokian disponibile in 2024

Nokian Powerproof 1 este o nouă anvelopă de vară ultra-înaltă, care a fost lansată în 2023. Este concepută pentru a oferi o manevrabilitate excelentă pe teren umed și uscat, precum și o durată lungă de viață. Anvelopa are un model nou al benzii de rulare care ajută la canalizarea apei departe de zona de contact, ceea ce îmbunătățește aderența pe drumurile ude. Anvelopele Powerproof 1 are, de asemenea, un nou compus de silice care ajută la îmbunătățirea aderenței și a duratei de uzură.

Caracteristicile cheie ale Nokian Powerproof 1:

  • Ultra-performanță: Powerproof 1 este conceput pentru șoferii care doresc cea mai bună performanță posibilă de la anvelopele lor de vară. Este o alegere bună pentru șoferii care circulă frecvent pe autostrăzi și cu viteză mare.
  • Manevrabilitate excelentă pe teren umed: Powerproof 1 are un model nou al benzii de rulare care ajută la canalizarea apei departe de zona de contact, ceea ce îmbunătățește aderența pe drumurile ude. Acest lucru poate ajuta la reducerea riscului de hidroplanare și la îmbunătățirea performanței de frânare în condiții umede.
  • Durată lungă de viață: Nokia Powerproof 1 are un nou compus de silice care ajută la îmbunătățirea aderenței și a duratei de uzură. Acest lucru poate ajuta la reducerea numărului de ori în care trebuie să înlocuiți anvelopele.
  • Silențios: Powerproof 1 este relativ silențios pentru o anvelopă de vară. Acest lucru poate ajuta la reducerea zgomotului de pe drum și la îmbunătățirea experienței generale de conducere.

În general, Nokian Powerproof 1 este o alegere excelentă pentru șoferii care doresc o anvelopă de vară ultra-înaltă, care oferă o manevrabilitate excelentă pe teren umed și o durată lungă de viață.

Iată un tabel cu specificațiile pentru Nokian Powerproof 1:

SpecificațieValoare
Gama de dimensiuni17-22 inci
Index de sarcină88-112
Indicele de vitezăV-Y
Garanție pentru uzura benzii de rulare400-680
Garanție de tracțiuneA-A
Garantie temperaturaA-A

Iată câteva dintre beneficiile utilizării anvelopelor Nokian Powerproof 1:

  • Manevrabilitate îmbunătățită pe vreme umedă: Designul avansat al benzii de rulare Nokian Powerproof 1 și compusul de siliciu ajută la menținerea aderenței pe suprafețele umede.
  • Performanță îmbunătățită pe uscat: Manevrarea și virajele sigure pe drumuri uscate sunt asigurate de rularea stabilă și receptivă a lui Powerproof 1.
  • Niveluri de zgomot reduse: Tehnologia Whisper Grooves și modelul silențios al Powerproof 1 reduc zgomotul de pe drum, făcând condusul mai plăcut și mai relaxant.
  • Mai puține perforații și durabilitate îmbunătățită: Pereții laterali întăriți ai Powerproof 1 oferă o protecție mai bună împotriva tăieturilor și așchiilor pe drum, prelungind durata de viață a anvelopei.
  • Consum redus de combustibil: Rezistența scăzută la rulare a lui Powerproof 1 ajută la reducerea consumului de combustibil și la economisirea costurilor cu combustibilul.

Sper că această informație este de ajutor.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker