Auto
Trending

Tesla model 3 a fost lansat noile specificații

In final Tesla model 3 este gata si a fost dezvăluit. Noua mașina Tesla in categoria entry a fost arătata publicului si urmează sa intre in producție si poate fi comandata.

Tesla model 3 va veni in 2 variante:

  • Standard Range
  • Long Range

Ce modificări avem la interiorul Tesla 3

Schimbările interioare sunt mai amănunțite și includ un tablou de bord reproiectat cu iluminare ambientală integrată, un orificiu de aerisire pe toată lungimea încadrat în centru și un volan revizuit care a lăsat intermitentul și manetele transmisiei.

O mentalitate minimalistă a fost din nou luată în reproiectarea cabinei, dar se spune că calitatea materialului interior este mai bună decât înainte.

Tesla a adăugat, de asemenea, mai multe materiale de amortizare a sunetului în cabină și a introdus mai multă sticlă acustică, ambele ar trebui să țină departe mai mult zgomotul de pe drum.

Două plăci de încărcare pentru smartphone-uri au fost strânse în designul consolei centrale, iar stereo cu 14 difuzoare care a venit pe modelul de anul trecut a fost schimbat cu unul cu 17 difuzoare.

Tapițeria din piele artificială a fost îmbunătățită și în întreaga cabină, iar acum prezintă perforații în material;

Scaunele față încălzite și ventilate sunt acum oferite standard.

Ecranul central de infotainment/gauge rămâne punctul focal al cabinei, dar un ecran tactil mai mic, de 8,0 inchi a fost adăugat în spatele consolei centrale pentru pasagerii de pe locurile din spate. Ecranul respectiv le permite celor din spate să facă modificări la sistemul de control al climatizării și de divertisment și, de asemenea, se poate dubla ca ecran pentru vizionarea de filme.

Ecranul principal rămâne de 15.4″ touchscreen

Performanta Tesla model 3

Atât un model cu tracțiune spate cu un singur motor, cât și o variantă cu tracțiune integrală cu motor dublu sunt pe site-ul Tesla pentru consumatori europeni.

În ciuda modificărilor aduse stilului și caracteristicilor interioare ale Modelului 3, se așteaptă ca autonomia modelului 3 să fie aceeași cu modelul de anul trecut.

Aceasta ar însemna ca autonomia va fi după cum urmează

  • 513 km pentru versiunea cu un singur motor (Standard range) cu tracțiune spate și
  • 629 km pentru versiunea cu tracțiune integrală cu două motoare (Long range).

Modelul standard – 6.1s  0-100 km/h

Modelul Long Range – 4.4s 0-100 km/h

Noul Tesla model 3 are un mod de încărcare rapida in 15 minute cu o autonomie de pan la 282 km.

Autopilot vă permite mașinii să vieze, să accelereze și să frâneze automat pe banda sa sub supravegherea dvs. activă, ajutând la cele mai grele părți ale condusului.

Tesla Vision – 360° vizibilitate

Modelul 3 beneficiază de aceleași caracteristici care fac ca celelalte vehicule ale noastre să fie atât de sigure:

  • praguri laterale care absorb energie,
  • un acumulator fortificat montat jos în vehicul pentru a reduce riscul de răsturnare și
  • o structură de caroserie metalică care poate rezista de mai multe ori greutatea mașinii.
  • Caracteristicile de siguranță activă, cum ar fi frânarea automată de urgență, sunt standard citeste mai mult despre standardele de siguranta Tesla
Tesla si standardul de siguranța

Tesla Model 3 este pregătit tu ești pregătit? , modelul poate fi comandat are termen estimativ de livrare undeva pana in noiembrie decembrie in Romania iar prețul de plecare, este undeva la 42990 Euro. Pentru detalii căutați dealeri locali Tesla.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker