Jocuri

Indiana Jones and the Great Circle se anunța lansare in 2024

Indiana Jones and the Great Circle este un viitor joc de acțiune și aventură la persoana întâi, pentru un singur jucător, dezvoltat de Machine Games și publicat de Bethesda Softworks. Este programat să fie lansat pentru Microsoft Windows, PlayStation 5 și Xbox Series X/S în 2024.
[Imagine cu afișul jocului video Indiana Jones și Great Circle]

Jocul este plasat în 1937, între evenimentele din Raiders of the Lost Ark și The Last Crusade. În joc, jucătorii preiau rolul Indianei Jones, care trebuie să călătorească prin lume pentru a descoperi secretele Marelui Cerc, un artefact străvechi despre care se spune că deține o putere imensă. Pe parcurs, el se va confrunta cu o serie de dușmani periculoși, inclusiv naziști, arheologi rivali și creaturi supranaturale.

Jocul prezintă o varietate de mecanisme de joc, inclusiv explorarea, luptă și rezolvarea de puzzle-uri. Jucătorii vor putea explora o varietate de medii, inclusiv jungle luxuriante, ruine antice și orașe pline de viață. De asemenea, vor putea folosi o varietate de arme, inclusiv biciul lui Indy, revolverul lui și o varietate de explozibili. În plus, jocul va prezenta o serie de puzzle-uri provocatoare care vor cere jucătorilor să-și folosească inteligența și ingeniozitatea pentru a le rezolva.

Indiana Jones and the Great Circle este dezvoltat de Machine Games, studioul din spatele recentei serii Wolfenstein. Jocul este produs executiv de Todd Howard, directorul Skyrim și Fallout 4. Dezvoltatorii au spus că își propun să creeze un joc care să fie fidel francizei Indiana Jones și care să ofere jucătorilor o nouă aventură proaspătă și captivantă. .

Fanii francizei Indiana Jones așteaptă cu nerăbdare lansarea acestui nou joc. Trailerul jocului a fost întâmpinat cu reacții pozitive și mulți fani sunt încântați să vadă cum Machine Games va aduce la viață îndrăgitul personaj Indiana Jones într-un joc video.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker