Jocuri

Diablo 4 aduce in 2024 noul Season of the Construct

Diablo IV Season of the Construct este al treilea sezon al jocului de rol de acțiune (ARPG) Diablo IV. A fost lansat pe 23 ianuarie 2024 și a introdus un nou însoțitor, Seneschal Construct, precum și o nouă temă sezonieră și mecanisme de joc.

Constructia senescalului

Seneschal Construct este un puternic partener mecanic care poate fi invocat pentru a ajuta jucătorii în luptă. Are o varietate de abilități, inclusiv atacuri corp la corp, atacuri la distanță și atacuri în zona de efect. Seneschal Construct are, de asemenea, o abilitate unică numită „Fortificare”, care oferă jucătorilor un impuls temporar pentru apărarea lor.

Temă sezonieră și mecanică de joc

Sezonul construcției este centrat în jurul temei mecanismului de ceas și construcțiilor mecanice. Câteva articole și inamici noi au fost adăugate jocului pentru a reflecta această temă. Sezonul include și o nouă mecanică de joc numită „Gear Resonance”. Gear Resonance este un avantaj pe care jucătorii îl pot câștiga echipând anumite piese de echipament împreună. Buff-ul oferă o varietate de bonusuri, cum ar fi daune crescute, viteza de atac și apărare.

Alte caracteristici

Pe lângă noul însoțitor și mecanica de joc, Season of the Construct include și alte câteva funcții, cum ar fi o nouă temă de sezon, noi provocări sezoniere și noi recompense sezoniere.

În general, Diablo IV Season of the Construct este un sezon de joc distractiv și captivant, care introduce un nou însoțitor, noi mecanisme de joc și o nouă temă sezonieră.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker