Jocuri

Quake II un remake in 2023

Da, Quake II a primit un remake în 2023. A fost anunțat la QuakeCon 2023 și a fost lansat pe 25 august 2023 pentru PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S și Nintendo Switch.

Remasterul aduce o serie de îmbunătățiri față de original, inclusiv:

  • Grafică îmbunătățită, cu rezoluție 4K, texturi HD și iluminare îmbunătățită.
  • Controluri actualizate, cu suport pentru gamepad-uri moderne.
  • Noua muzică, compusă de Mick Gordon.
  • Conținut nou, inclusiv o nouă misiune și o nouă armă.

Remasterul a fost primit în general cu recenzii pozitive, criticii lăudând îmbunătățirile grafice și muzicale.

Iată câteva detalii suplimentare despre noile caracteristici ale Quake II Enhanced Remaster:

  • Grafica îmbunătățită include rezoluție 4K, modele de personaje și obiecte noi și iluminare îmbunătățită. Toate nivelurile au fost reconstruite de la zero pentru a profita de noile caracteristici grafice.
  • Sunetul îmbunătățit include suport pentru Dolby Atmos și DTS:X, care oferă o experiență audio mai captivantă.
  • Gameplay-ul îmbunătățit include noi opțiuni de control, cum ar fi un mod de țintire asistată, care face jocul mai accesibil pentru jucătorii noi. De asemenea, a fost adăugată asistență pentru jocul cu un joystick.
  • Noul conținut include un nou nivel numit „The Citadel”, care are loc pe o navă spațială extraterestră. De asemenea, a fost adăugat un nou mod de joc numit „Coop Endurance”, care permite jucătorilor să lucreze împreună pentru a trece prin mai multe niveluri consecutive.

Remake-ul a fost bine primit de critici, care au lăudat grafica îmbunătățită și gameplay-ul mai fluid. Unii critici au criticat însă lipsa de inovație și adăugările de conținut nou care nu se potrivesc cu tonul original al jocului.

În momentul de față, remake-ul este disponibil pentru achiziționare la un preț de 10 dolari. Este disponibil și ca upgrade gratuit pentru proprietarii jocului original.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker