Jocuri

Jocul Enshrouded lansat in ianuarie 2024 cu acces timpuriu

Enshrouded dezvoltat de Keen Games este un joc video de rol, acțiune, supraviețuire, construit pe o lume deschisă, în care jucătorii pot explora, construi, lupta și coopera pentru a-și atinge obiectivele.

Jocul a fost lansat în acces timpuriu pe 24 ianuarie 2024 pentru PlayStation 5, Project Scarlett și Microsoft Windows. jocul Este disponibil si pe Steam

În Enshrouded, jucătorii controlează un Flameborn, ultimul speranța a unei rase muribunde. Ei trebuie să supraviețuiască unei mări de ceață coruptă care amenință să înghită lumea. Pentru a face acest lucru, ei trebuie să exploreze lumea, să găsească resurse, să construiască baze și să lupte împotriva monștrilor.

Jocul are un accent puternic pe cooperarea între jucători. Jucătorii pot lucra împreună pentru a construi baze mai puternice, pentru a lupta împotriva inamicilor mai puternici și pentru a explora mai mult din lume.

Enshrouded este încă în curs de dezvoltare, dar a primit recenzii pozitive de la critici. Jocul a fost lăudat pentru atmosfera sa captivantă, pentru gameplay-ul său captivant și pentru posibilitățile sale de cooperare.

Caracteristicile cheie ale jocului Enshrouded:

  • Lume deschisă vastă și explorabilă
  • Sistem de supraviețuire complex
  • Sistem de luptă dinamic
  • Modalitate cooperativă online pentru până la 16 jucători

Enshrouded este un joc captivant și provocator, care oferă o experiență de supraviețuire și acțiune unică. Jocul este încă în curs de dezvoltare, dar are potențialul de a deveni unul dintre cele mai bune jocuri de acest gen.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker