Jocuri

GTA 6 posibila lansare in 2024, primul trailer in decembrie 2023

GTA 6 mult așteptatul joc din serie este așteptat cu nerabdare de pasionați de acest gen. RocksStar a anunțat pe Twitter ca in decembrie ar putea apărea primul trailer ceea ce este un mare pas înainte. The Game Awards are loc pe 7 decembrie si se bănuiește ca atunci ar putea fi anunțat si lansat acest trailer.

Până în prezent, Rockstar Games nu a anunțat oficial data de lansare a jocului GTA 6. Cu toate acestea, există o serie de zvonuri și speculații care sugerează că jocul ar putea fi lansat în 2024.

Un alt zvon care susține lansarea lui GTA 6 în 2024 vine de la Microsoft. Într-un document intern, Microsoft a menționat că GTA 6 ar putea fi lansat în 2024. Cu toate acestea, acest document nu a fost confirmat oficial de Rockstar Games.

Desigur, este posibil ca GTA 6 să fie lansat mai târziu decât 2024. Rockstar Games ar putea decide să amâne lansarea jocului pentru a-l îmbunătăți sau pentru a se asigura că este disponibil pentru o gamă mai largă de platforme.

În ceea ce privește platformele pe care va fi lansat GTA 6, este probabil ca jocul să fie disponibil exclusiv pentru consolele curente, PlayStation 5 și Xbox Series X/S. Este posibil ca jocul să fie lansat și pe PC, dar acest lucru nu a fost confirmat oficial de Rockstar Games.

În concluzie, data de lansare a jocului GTA 6 nu este încă cunoscută cu certitudine. Cu toate acestea, zvonurile și speculațiile sugerează că jocul ar putea fi lansat în 2024.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker