Jocuri

Noutăți 2023 in lumea jocurilor RPG

STARFIELD

Starfield este jocul RPG ce te va fascina te va conduce intr-un univers fantastic o galaxie de planete. Jocul promite ca va avea un design avangardist vor fi implicate zeci de planete si constelații , bave de lupta. O lume ireal de fascinanta cu lupte si quest-uri pe care trebuie sa le îndeplinești. Producători promit ca va fi ceva o poveste fantastica bine legata cu posibilități multiple poți sa upgradezi armele si multe alte aspecte. Din trailer va puteți da seama cam ce poate jocul. Este insa dependent de inteligenta artificiala care generează algoritmi ce generează universul. Este un joc care are ceva din Star Citizen si Mass Effect.

Cities Skylines 2 are un trailer nou se va lansa in octombrie si va fi disponibil pe PlayStation 5, Xbox Series X/S si PC. Cities Skylines original a fost lansat acum 8 ani dar acesta pare sa fie mult mai reușit. Jocul se încadrează la categoria de simulatoare si planificare urbană si care aduce i grafica remarcabila. Din trailer se pot vedea multiple posibilități pe care le oferă varianta 2.

Lords of the Fallen a mai arătat imagini. Mi se pare un joc apropiat de Elden Ring, dar cu twistul că aici sunt două lumi, cum ar fi cea vie și cea moartă, iar personajul principal poate trece dintr-una în alta. Mai are și o lampă cu care vede lumea cealaltă, ceea ce probabil va duce la niște puzzle-uri bune. Se lansează în 13 octombrie.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker