HardwareTehnologie

NVIDIA GeForce RTX 4080 edițiile Mercury ale Razer Blade 16 și Blade 18 disponibile din 2023

Razer Blade 16 și Blade 18 și-au făcut debutul la CES la începutul acestui an, iar acum laptopurile de gaming cu Windows 11 sunt disponibile în noile ediții Mercury – un design cu aluminiu de calitate T6 și anodizat pentru un finisaj durabil.

Sunt certificate NVIDIA Studio , concepute pentru a accelera fluxurile de lucru creative. Lamele se împerechează perfect cu aplicații creative pentru o creare rapidă și lină.

Laptop deschis și orientat spre dreapta
Blade 16 Mercury Edition

Când sunteți în mișcare, Blade 16 Mercury Edition are multe într-un PC portabil de 16 inchi, cu un GPU NVIDIA GeForce RTX 4080 și un panou mini-LED cu mod dublu care poate comuta între două rezoluții și rate de reîmprospătare: UHD+ la 120 Hz pentru un joc captivant și FHD+ la 240 Hz.

Laptop deschis și orientat către cititor
Blade 18 Mercury Edition

Luați în considerare Blade 18 Mercury Edition – disponibil în două configurații GPU (NVIDIA GeForce RTX 4080 sau 4090) – o alternativă viabilă la un desktop. Are un afișaj QHD+ care acoperă până la 100% din gama de culori DCI-P3, stocare/RAM care poate fi actualizată, cameră web de 5 MP și procesoare Intel Core 13950HX de calibrul a 13-a generație pentru desktop.

Aceste procesoare oferă, de asemenea, compatibilitate deplină cu aplicațiile Windows 11, precum și cu funcții ale platformei, cum ar fi DirectX 12 Ultimate și acces la bibliotecile de jocuri preferate, cum ar fi Xbox Game Pass Ultimate , care este inclusă ca o lună de probă gratuită cu fiecare dintre aceste laptopuri. .

Pentru mai multe informații, consultați paginile de produse pentru Razer Blade 16 Mercury Edition și Razer Blade 18 Mercury Edition .

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker