Tehnologie

Tableta Blackview Tab 18 specificații si cum o poți comanda

Blackview Tab 18 intra si ea in rândul dispozitivelor de gen care încerca sa ușureze munca celor depindeți de laptop si care caută alternative mai simple si mai ușoare.

Este o tabletă de 12 inci lansată în 2023. Are un ecran IPS LCD cu o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli și o rată de reîmprospătare de 120 Hz.

Tableta este alimentată de un procesor MediaTek Helio G99, 8 GB de RAM și 256 GB de stocare. Tabletă ce cântărește 632 de grame și are 277.6 x 172.2 x 7.9 mm. Este fabricată din aluminiu. La acustica sta foarte bine are difuzoare quad de la Harman Cardon. Dar haideți sa vedem punctual care sunt specificațiile acestei tablete.

Caracteristicilor principale ale tabletei Blackview Tab 18:

 • Ecran de 12 inci panou IPS cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli și rată de reîmprospătare de 120 Hz
 • Procesor MediaTek Helio G99
 • 12 GB de RAM
 • 256 GB de stocare
 • Camera principală de 13 MP
 • Camera frontală de 8 MP
 • Baterie de 8800 mAh cu încărcare rapidă la 33W
 • Tableta are certificare Widevine L1 – asigura calitate 1080p+pentru redare video online cum ar fi Netflix de exemplu
 • Rulează cu Android 13
 • Conectivitate 4G LTE, Wifi dual-band
 • Scanner de amprente, pentru extra-securitate
 • Interfața DokeOS 4.0 – posibilitatea de a face multitasking ca pe un PC

Se poate comanda tableta de pa Ali Express la prețul de 530Euro. Posibil in curând sa die disponibila la magazinele locale.

Design și construcție -Blackview Tab 18 are un design simplu, dar elegant. Carcasa este realizată din aluminiu și are o grosime de doar 7,9 mm. Tableta este disponibilă în trei culori: verde, albastru și gri.

Ecran – Ecranul de 12 inci al tabletei Blackview Tab 18 este unul dintre punctele forte ale acesteia. Ecranul are o rezoluție ridicată și o rată de reîmprospătare de 60 Hz, ceea ce îl face perfect pentru vizionarea de filme, jocuri și alte activități multimedia.

Performanță – Tableta Blackview Tab 18 este alimentată de un procesor MediaTek Helio G99, care este suficient de puternic pentru a face față sarcinilor zilnice, cum ar fi navigarea pe web, redarea de videoclipuri și jocurile. Tableta are 12 GB de RAM, care asigură o experiență de multitasking fluidă.

Stocare -Tableta Blackview Tab 18 vine cu 256 GB de stocare internă, care este suficient pentru majoritatea utilizatorilor. Tableta acceptă, de asemenea, carduri microSD pentru extinderea spațiului de stocare.

Camere– Camera principală a tabletei Blackview Tab 18 este de 13 MP și este capabilă să facă fotografii și videoclipuri decente. Camera frontală este de 8 MP și este perfectă pentru apeluri video și selfie-uri.

Baterie– Tableta Blackview Tab 18 are o baterie de 8800 mAh, care oferă o autonomie de până la 12 ore de utilizare continuă. Tableta acceptă, de asemenea, încărcarea rapidă la 33W.

Concluzie

Blackview Tab 18 este o tabletă excelentă pentru cei care caută un dispozitiv puternic și versatil. Tableta are un ecran excelent, performanță bună și o autonomie lungă.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker