Jocuri

Idei de jocuri de jucat pe tablete Android și telefoane pliabile in 2024

În ultimii ani sistemul Android și-a reproiectat experiența software si pentru ecrane mai mari, cum ar fi cele de la tablete și de la telefoanele de generație noua care se pot plia. Intr-o colaborarea activa cu dezvoltatorii de jocuri online aceștia se asigura că aplicațiile – indiferent dacă sunt pentru productivitate, creativitate sau jocuri – arată grozav și profită la maximum de spațiul mai mare de pe ecran.

Cateva propuneri de jocuri care au grafica buna un game play excelent si se pot juca pe tablete.

1. Honkai: Star Rail

Jocul Honkai: Star Rail dezvoltat de COGNOSPHERE PTE. LTD. a fost desemnată cea mai bună aplicație de jocuri pentru tablete în 2023 si este un nou RPG spațial fantasy HoYoverse. Depășește luptele împreună cauzate de Stellaron și dezvăluie adevărurile ascunse din spatele lui!

Jocul are opțiuni complete de personalizare pentru a scala grafica la calitatea și rata de cadre aleasă precum și comenzi reapelabile care sunt intuitive și confortabile pentru dimensiunea ecranului acest joc se vede superb pe un ecran mai mare.

Honkai: Star Rail joc disponibil pe tablete si telefoane

2. Diablo Imortal

Blizzard Entertainment, Inc este de departe un dezvoltator inovator si care are super jocuri doar Diablo are peste 10 mil de download-ari de pe Google Play.. Când joci Diablo Immortal pe o tabletă Android sau pe un telefon pliabil, degetele tale acoperă mai puțină zonă de pe ecran, astfel încât să poți vedea mai mult din acțiune. Jocul este, de asemenea, proiectat să funcționeze în modul ecran divizat, astfel încât să puteți face mai multe sarcini și să utilizați mai multe aplicații simultan pe dispozitivul cu ecran mare. Jocul și comenzile sale se vor redimensiona fără probleme atunci când o altă aplicație este deschisă pe ecran complet.

Diablo Imortal joc disponibil pe tablete si telefoane

3. UNO!™ Mobile

UNO! Mobile este jocul oficial UNO, disponibil pe dispozitivele mobile. Jocul este o versiune portabilă a clasicului joc de cărți, cu toate regulile și caracteristicile originale.

În UNO! Mobile, jucătorii concurează pentru a fi primii care să-și epuizeze cărțile. Pentru a face acest lucru, jucătorii trebuie să joace cărți care coincid cu culoarea sau numărul cărții de sus a grămezii de deșeuri. Jucătorii pot, de asemenea, să folosească cărți speciale pentru a modifica fluxul jocului, cum ar fi cărțile de schimbare de culoare, cărțile de sărit peste sau cărțile de inversare.

UNO!™Mobile acceptă acum jocul în orientare peisaj pe telefoane și tablete pliabile Android. Bucurați-vă de luptele UNO cu o afișare mai clară a cardurilor UNO și o grafică mai bogată pe ecranul mai mare.


4. League of Legends: Wild Rift

Wild Rift este plin de conținut și funcții noi pentru experiența PvP multiplayer supremă

Riot Games, dezvoltatorul jocului League of Legends: Wild Rift, a adus îmbunătățiri la interfața jocului a îmbunătățit grafica acesta se scaleaza excelent pe noile dispozitive mai generoase si profita la maxim de spațiul mai mare al ecranului și de rezoluția mărita.

Încercând acest joc pe ecrane mai mari o sa observați o grafică mai clară și mai mult spațiu pentru a vă atinge comenzile. Riot Games vine si cu actualizări de performanță, acesta rulează fără probleme pe ecrane mai mari și să reacționeze instantaneu la atingerile tale în timpul bătăliilor.

League of Legends: Wild Rift joc disponibil pe tablete si telefoane

Aceste jocuri, optimizate pentru tablete Android și telefoane pliabile, sunt disponibile astăzi pe Google Play, spor la joc.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker