Tehnologie

Nintendo Direct posibil sa se difuzeze in septembrie 2023

Nintendo a anunțat că următorul Nintendo Direct va avea loc între 11 și 15 septembrie. Data exactă nu a fost încă dezvăluită, dar se așteaptă să fie în cursul săptămânii si încă nu este oficial daca este un Direct Mini sau un Direct general.

În urma acestui anunț, mulți fani Nintendo au speculat că Directul se va concentra pe jocurile care vor fi lansate în a doua jumătate a anului 2023. Acest lucru ar include jocuri precum Bayonetta 3, Splatoon 3 și Pokemon Scarlet și Violet.

Desigur, este posibil ca Nintendo să prezinte și jocuri noi sau surprize neașteptate. Vom avea de așteptat să vedem ce va aduce Directul din septembrie.

Nintendo Direct este o serie de prezentări online sau emisiuni live produse de Nintendo, în care se prezintă informații despre conținutul și francizele viitoare ale companiei, cum ar fi informații despre jocuri și console.

Primele Nintendo Direct au început în 2011, iar de atunci au devenit un eveniment important pentru fanii Nintendo. Prezentările sunt de obicei de aproximativ o oră lungime și acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv jocuri noi, actualizări pentru jocuri existente și informații despre hardware.

Nintendo Direct sunt o modalitate excelentă de a afla mai multe despre ceea ce Nintendo are în magazin pentru viitor. Prezentările sunt, de asemenea, o modalitate distractivă de a vedea fanii Nintendo din întreaga lume să se reunească și să se entuziasmeze pentru noile jocuri. Iată câteva dintre tipurile de informații care pot fi prezentate în cadrul unui Nintendo Direct:

  • Anunțuri de jocuri noi, inclusiv titluri exclusive pentru Nintendo Switch
  • Detalii despre jocuri existente, cum ar fi noi trailere, date de lansare și caracteristici noi
  • Actualizări pentru software și hardware
  • Interviuri cu dezvoltatori și designeri
  • Promoții și reduceri

Nintendo Direct sunt disponibile pentru vizionare pe YouTube și Twitch. De asemenea, pot fi urmărite live pe site-ul oficial Nintendo.

Iată câteva dintre cele mai memorabile Nintendo Direct:

  • Nintendo Direct din 2013, care a anunțat Super Smash Bros. for Wii U și 3DS
  • Nintendo Direct din 2015, care a anunțat The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  • Nintendo Direct din 2017, care a anunțat Super Mario Odyssey
  • Nintendo Direct din 2019, care a anunțat Animal Crossing: New Horizons
  • Nintendo Direct din 2021, care a anunțat The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Suntem încântați să vedem ce va aduce următorul Nintendo Direct care ar putea avea loc intre 11 și 15 septembrie

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker